Fotbal intern

Dan Petrescu, laude excesive pentru ultima clasată din campionat! ”Incredibil ce joc bun au”. VIDEO

20.12.2019 | 16:52
Dan Petrescu laude excesive pentru ultima clasata din campionat Incredibil ce joc bun au VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat excesiv ultima clasată din campionat, FC Voluntari, înainte de meciul direct din etapa a 22-a a Casei Pariurilor Liga 1.

Dan Petrescu, laude excesive pentru ultima clasată din campionat: ”Înainte de golul cu Craiova au făcut 30 de pase consecutive”

”După ce au jucat cu noi, cei de la Voluntari au pierdut opt meciuri şi au făcut trei egaluri. Ceea ce e curios este că cele opt meciuri le-au pierdut la un gol diferenţă. Ori cu 1-0, ori cu 2-1 şi când au pierdut cu 2-1 au condus mereu. Incredibil ce joc bun au”, a spus Petrescu într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

”Cu Craiova când au dat gol, sunt sigur că nimeni nu urmăreşte, pentru că noi vorbim mult, dar fotbal urmărim puţin, au făcut 30 de pase la rând, cred eu că e un record. La meciul cu Viitorul au făcut 20 de pase la rând şi au marcat gol”, a lăudat Dan Petrescu jocul ultimei clasate.

”Puteau să câştige cu orice echipă”

”E foarte greu în fotbalul de astăzi să faci 30 de pase la rând. Dar le lipseşte ceva, probabil în apărare sau pe finaluri de meciuri, pentru că ei domină toate meciurile. Au dominat pe Mediaş şi au pierdut, au dominat pe Astra, au dominat Craiova la ea acasă, pe Viitorul”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Puteau să câştige cu orice echipă. Ca joc, viitorul arată excelent, cred că şi antrenorul e disperat, nu mai ştie ce să inventeze pentru că echipa chiar joacă foarte bine, dar la fotbal rezultatul contează şi restul e istorie”, a afirmat tehnicianul clujenilor.

”Problema e cu deplasarea, sperăm să ajungem cu avionul”

”Sunt trei lucruri majore care se întâmplă în zilele următoare: ziua mea, meciul cu Voluntari şi Crăciunul. Pe mine mă interesează numai meciul cu Voluntari. Îmbătrânesc, să mă bucur? Crăciunul înseamnă tot că îmbătrânesc. Pe mine mă interesează meciul, atât”, a precizat Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Băieţii s-au antrenat bine săptămâna aceasta, problema e cu deplasarea, sperăm să ajungem cu avionul, pentru că nu mi-ar plăcea să mergem cu autocarul 7-8 ore înainte de meci. În rest, sunt 2-3 jucători accidentaţi, Bordeianu suspendat”, a completat tehnicianul.

”Nu l-am cerut pe Budescu”

Dan Petrescu a mai spus că nu a cerut condcuerii clubului transferul mijlocaşului Constantin Budescu de la Astra Giurgiu: ”Nu l-am cerut pe Budescu, nu am cerut să vină la noi. Nu se bate nimeni pentru el, poate cei de la FCSB îl vor, e problema lor. Nu am niciun plan de transferuri la ora asta”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tehnicianul ardelenilor a dezmințit informația conform căreia l-ar dori pe mijlocașul dinamovist Dan Nistor. Partida FC Voluntari – CFR Cluj, din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT