Fotbal intern

Dan Petrescu, laude la adresa Viitorului. “E cea mai în formă echipă!”

27.04.2019 | 17:16
Dan Petrescu laude la adresa Viitorului E cea mai in forma echipa

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care CFR Cluj o să îl joace împotriva celor de la FC Viitorul Constanța, luni, de la ora 21.00, iar antrenorul campioanei României a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei pregătite de Gică Hagi. Mai mult, “Bursucul” a vorbit și despre George Țucudean, fotbalist care a revenit după operația suferită pe inimă.

Dan Petrescu, laude la adresa Viitorului

În play-off a arătat că e cea mai în formă echipă. Ei mereu arată un fotbal extraordinar, jucătorii lor ştiu pe de rost ce să facă. Singurul care nu poate fi schimbat este Ianis Hagi, care tot ce face, face foarte bine. Viitorul nu prea are de pierdut nimic, decât să demonstreze că e cea mai bună echipă în play-off.

George a revenit peste aşteptările tuturor şi am spus că cel mai important meci e primul. Acum nu mai este atât de fresh, pentru că a trecut ceva timp, dar de-aia nu l-am băgat în Cupă. În meciul de luni o să fie sută la sută”, a spus Dan Petrescu în conferința de presă susținută înaintea partidei cu Viitorul.

Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj
Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj

Dan Petrescu o taxează pe FCSB și îi refuză pe Stoian și Matei

Dan Petrescu a fost întrebat în legătură cu așteptările pe care le are de la meciul FCSB – Astra Giurgiu, iar antrenorul campioanei României a declarat: “No comment. Ce așteptări să am?“. Mai mult, “Bursucul” a dezvăluit că nu este interesat de Florentin Matei și Adrian Stoian, cei doi fotbaliști care se află pe lista plecărilor la FCSB. “Cei care nu prea au jucat nu mă interesează, e greu să îi pui pe picioare, mai ales că vom avea o vacanță mică”, a spus Dan Petrescu.

Meciul dintre CFR Cluj și FC Viitorul Constanța se joacă luni, 29 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.