Fotbal intern

Dan Petrescu, laude pentru Lacina Traore după CFR Cluj – Craiova 2-0: ”Va arăta mult mai bine. Mi-a spus că dacă nu îl iau se lasă de fotbal!”

19.10.2019 | 23:51
Dan Petrescu laude pentru Lacina Traore dupa CFR Cluj  Craiova 20 Va arata mult mai bine Mia spus ca daca nu il iau se lasa de fotbal
ADVERTISEMENT

Antrenorul Dan Petrescu l-a lăudat pe Lacina Traore după meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul ivorian a deschis scorul în partida de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, acest fiind prima sa reușită de la întoarcerea la gruparea ardeleană.

Dan Petrescu, laude pentru Lacina Traore după CFR Cluj – Craiova 2-0: ”S-a antrenat foarte bine săptămâna asta”

”E ușor de vorbit acum că suntem câștigători. Echipa noastră nu a avut probleme, am făcut un presing agresiv. Așa am și dat primul gol. Al doilea a venit după o fază fixă, lucru pe care îl ex, lucru pe care îl exsăm foarte mult la antrenamente. Absențele lui Koljic și Bancu s-au văzut la Craiova, dar au un lot foarte bun. Am procedat bine să las jucătorii de la națională acasă, am știut că nu vor fi cu capul la meci. Acum toți cei de la națională sunt pregătiți pentru meciul cu Rennes, mai ales că au văzut că se poate și fără ei. Itu a jucat bine, dar a fost puțin depășit de joc și de aceea l-am schimbat cu Păun”, a spus tehnicianul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

”Pe Traore nimeni nu-l băga titular astăzi pentru că nu marcase până acum, dar s-a antrenat foarte bine săptămâna asta. Adevăratul Lacina Traore va fi în februarie, dacă va face pregătirea din iarnă cu mine. În vară m-a sunat și mi-a zis că dacă nu-l ajut eu să vină la CFR se lasă de fotbal. A venit nepregătit, dar se antrenează foarte mult. Dacă nu câștigam în seara asta, presa avea ce să spună, acum urmează o perioadă în care ne va lăsa în pace”, au fost laudele lui Dan Petrescu pentru Lacina Traore.

Lacina Traore, mulțumiri pentru Dan Petrescu

CFR Cluj a învins Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a distanța la trei puncte de FC Viitorul și la patru de olteni. La finalul întâlnirii, Lacina Traore a ținut să-i mulțumească lui Dan Petrescu pentru șansa oferită de a reveni la formația din Gruia.

ADVERTISEMENT
Tags: