Fotbal intern

Dan Petrescu, mesaj ferm înaintea jocului cu Craiova! “Va fi pe viaţă şi pe moarte”

05.04.2019 | 15:22
Dan Petrescu mesaj ferm inaintea jocului cu Craiova Va fi pe viata si pe moarte

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a avut un mesaj ferm pentru elevii lui înaintea jocului cu Universitatea Craiova! „Bursucul” vrea ca ardelenii să câștige neapărat toate cele trei puncte, în caz contrar echipa urmând să aibă probleme. Oltenii vin după două eşecuri la rând. Și clujenii au pierdut jocul din Cupa României cu Astra, unul în care Dan Petrescu a folosit mai multe rezerve.

Dan Petrescu, mesaj ferm înaintea jocului cu Craiova!

Pentru Dan Petrescu lucrurile sunt cât se poate de clare. Antrenorul şi-ar fi dorit ca oltenii să fii câştigat meciul cu Viitorul din Cupa României. “Îmi doream asta, pentru că putea fi mai relaxată, dar aşa Craiova e foarte motivată. Stadionul va fi plin şi sunt convins că publicul o va ajuta din primul până în ultimul minut. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, pentru că doar victoria e singura lor şansă să mai reintre în lupta la titlu.

Pentru noi nu e un meci decisiv, dar e foarte important să nu pierdem. Nu ar fi bine ca CFR să piardă două meciuri la rând”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută înaintea jocului cu Universitatea Craiova din runda a 4-a a Ligii 1 Betano. CFR Cluj are 3 victorii din 3 posibile în play off, dar atât FCSB, cât și oltenii pun constant presiune.

Dan Petrescu, mesaj ferm înaintea jocului cu Craiova! Antrenorul Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 29 octombrie 2017. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro
Dan Petrescu are o înfrângere, în Cupa României, de la revenirea la Cluj

Afectaţi de înfrângerea cu Astra

Dan Petrescu nu a ezitat și a declarat că este în continuare afectat după eşecul cu Astra. Mai mult de atât, tehnicianul spune că și-a băgat elevii în ședință. “Dacă nu suferi după o înfrângere înseamnă că nu eşti jucător sau antrenor. Am avut şedinţe şi ieri, şi azi, şi am încercat să le explic că la CFR nu te aşteaptă nimeni. Tot timpul trebuie să ai rezultate, pentru că un semieşec sau eşec creează probleme.

M-a supărat cu Astra că am făcut cadouri, ceva ce nu a prea făcut CFR-ul în ultimul an şi jumătate”, a mai spuns Dan Petrescu. Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se dispută duminică seara, de la ora 20.30.

  • 1 este locul pe care îl ocupă CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

 

 

Tags: