Fotbal intern

Dan Petrescu, mesaj ferm pentru ardeleni înaintea returului cu Astra din Cupa României! „Mă cunoaşteţi bine, eu îmi doresc victoria”

Autor: Alexandru Năstase | 24.04.2019 | 18:32
Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă susținută ca antrenor al CFR-ului

Dan Petrescu le-a transmis un mesaj ferm ardelenilor înaintea returului cu Astra Giurgiu din Cupa României! Antrenorul liderului din Liga 1 Betano nici nu concepe ca jucătorii lui să nu întoarcă rezultatul din prima manșă atunci când adversarii s-au impus chiar în Gruia cu scorul de 3-1. „Bursucul” a anunțat că merge la victorie și forțează calificarea în ultimul act al competiției.

Dan Petrescu, mesaj ferm pentru ardeleni înaintea returului cu Astra din Cupa României!

“Sută la sută mergem să ne calificăm, dar am spus-o şi la finalul meciului cu Astra, cred că avem 10 la sută şanse. Dacă Astra va juca cum a jucat cu Craiova, dar nu cred, mi s-a părut un meci de vacanţă, avem şanse. Sunt convins că Astra va juca la fel cum a jucat cu noi mereu, adică îşi va da viaţa pe teren, cum a făcut-o şi în Cupă şi în campionat. 

Va fi greu să întoarcem, dar dacă mergem acolo fără speranţe, nu e bine. Mă cunoaşteţi bine, eu îmi doresc victoria, îmi doresc calificarea”,  a declarat Dan Petrescu înaintea jocului retur cu Astra Giurgiu. Partida se va disputa pe 24 aprilie, de la ora 19.45 și începe cu o mare favorită. Astra a dat nu mai puțin de 3 goluri în deplasare.

Dan Petrescu, mesaj ferm pentru ardeleni înaintea returului cu Astra din Cupa României! Petrescu
Dan Petrescu se îndreaptă către banca tehnică a CFR-ului

Ce se întâmplă în caz de egalitate

Dacă după încheierea manşei retur egalitatea se menţine, la puncte şi golaveraj, golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. De remarcat că dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, atunci se va trece la prelungiri, respectiv lovituri de departajare. Finala Cupei României din această ediţie este programată pe 25 mai, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”.

Ambele partide din manșa secundă a semifinalelor Cupei României vor fi transmise în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK

  • 4 cupe ale României se regăsesc în palmaresul CFR-ului

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!