Sport

Dan Petrescu, mulțumit după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei României Betano: „A fost un meci greu cu FC Argeș, dar mă bucur enorm că am câștigat!”

Dan Petrescu răsuflă ușurat după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei României Betano, în urma victoriei cu FC Argeș, scor 1-0.
06.04.2023 | 23:36
Dan Petrescu multumit dupa calificarea CFRului in semifinalele Cupei Romaniei Betano A fost un meci greu cu FC Arges dar ma bucur enorm ca am castigat
Dan Petrescu răsuflă ușurat după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Unicul gol al campioanei României a fost marcat de Ermal Krasniqi în minutul 89, până în acel moment partida dând semne că va avea nevoie de reprize de prelungiri pentru a fi încheiată.

Dan Petrescu, mulțumit după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei României Betano

Dan Petrescu a răsuflat ușurat după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei României Betano, acolo unde va da peste Sepsi, duelul urmând să se dispute la Sfântu Gheorghe:

ADVERTISEMENT

„A fost un meci greu, ați văzut prima repriză, am avut patru jucători under. E o echipă tânără, cu jucători care n-au multe meciuri în picioare și s-a văzut acest lucru.

După au intrat jucătorii cu meciuri în picioare și cel mai important e că nu s-a intrat în prelungiri. Mă bucur mult această victorie, cred că e prima victorie cu 1-0 din acest sezon, mă bucur pentru mai multe lucruri și pentru că n-am primit gol”.

ADVERTISEMENT

„Krasniqi a mai intrat cu FC Argeș și a dat gol, el intră foarte bine, dar pe el îl vreau titular. Am suferit pentru că au plecat Malele și Roger, ei puteau juca acum, aveau experiență și meciuri în picioare.

A fost foarte important că nu am intrat în prelungiri, trebuie să ținem cont că Hoban și Peteleu nu au mai jucat de mult timp și nu aveau cum să joace toate minutele”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Lumea trebuie să înțeleagă că avem meci cu FCSB, nu pot să bag titularii!”

„Mi-ar fi plăcut să fie pe teren neutru, jucăm în deplasare, ei se bazează pe cupă, în campionat nu-i văd mai sus de locul șase. Lumea trebuie să înțeleagă că avem peste două zile meciul cu FCSB, nu pot să bag toți titularii.

Când nu pierzi, moralul e foarte bun. Până acum e un an bun, dar nu o să ne ierte nimeni dacă nu ne atingem obiectivele”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Mai avem opt meciuri și sper eu să mai avem încă două meciuri în plus din cupă!”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT