Sport

Dan Petrescu, mulțumit după CFR Cluj – FC Argeș 2-0: „A fost greu după răceli! Urmează șapte finale”

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria CFR-ului pe teren propriu în duelul cu FC Argeș, scor 1-0, felicitându-și elevii pentru evoluție.
04.04.2022 | 23:30
Dan Petrescu multumit dupa CFR Cluj  FC Arges 20 A fost greu dupa raceli Urmeaza sapte finale
Dan Petrescu, mulțumit după CFR Cluj - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre șansele la titlu, însă rămâne la părerea că finalul va fi stabilit în ultima etapă din play-off.

Dan Petrescu, mulțumit după CFR Cluj – FC Argeș

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria CFR-ului în duelul cu FC Argeș, iar antrenorul campioanei României și-a felicitat jucătorii pentru partida făcută:

ADVERTISEMENT

„Mai sunt șapte meciuri, 21 de puncte. A fost un meci greu, mă așteptam să nu jucăm atât de bine.

Mă așteptam mai mult de la jucătorii mei, cu toate că știam că vin după răceli, nu era ușor să joci împotriva unei echipe bune, care merită să joace în play-off. Au făcut o greșeală și au pierdut meciul”.

ADVERTISEMENT

„Vom merge la spital să vedem ce are Bordeianu!”

Dan Petrescu a vorbit și despre accidentarea lui Mihia Bordeianu, anunțând că mijlocașul încă nu a primit un verdict din partea medicilor și urmează să afle mai multe detalii în următoarele ore.

Totodată, antrenorul campioanei României, a vorbit și despre competiția dintre Gabriel Debeljuh și Marko Dugandzic, pe care o consideră utilă pentru echipă.

ADVERTISEMENT

„Amândoi, Debeljuh și Dugandzic se antrenează foarte bine și Marko merită să joace, se antrenează foarte bine, e pe drumul bun. E bine pentru mine că am competiție. Din păcate, nu ne permitem să jucăm cu doi atacanți.

Vom merge la spital să vedem ce are Bordeianu, nu cred că a vrut adversarul să-l faulteze”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Urmează șapte finale, Craiova dacă va câștiga cu noi, va vrea sigur să câștige campionatul. Noi trebuie să fim mai buni decât azi, dacă vrem să câștigăm campionatul.

De la meciul cu Rapid nu am mai pierdut, nu vrem asta, sper să nu vină la meciul cu Craiova, ne dorim orice rezultat pozitiv, mai ales că e o echipă pe val și au și un joc excelent”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT