Sport

Dan Petrescu n-a glumit! Niciun titular din victoria de la Cluj nu face deplasarea la Craiova pentru meciul din Cupa României. Exclusiv

Dan Petrescu anunța că va folosi rezervele în meciul din Cupa României cu U Craiova, iar FANATIK a aflat că tehnicianul nu a jucat la cacealma.
21.09.2021 | 22:04
Dan Petrescu na glumit Niciun titular din victoria de la Cluj nu face deplasarea la Craiova pentru meciul din Cupa Romaniei Exclusiv
Dan Petrescu anunța că va folosi rezervele în meciul din Cupa României cu U Craiova, iar FANATIK a aflat că tehnicianul nu a jucat la cacealma. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

”Toți cei care au jucat azi vor rămâne la Cluj pentru că urmează un meci greu la Arad”, spunea ”Bursucul” după succesul din campionat în fața oltenilor.

În Liga 1, campioana României s-a impus cu 1-0 cu un gol marcat de Andrei Burcă după o fază fixă, specialitatea casei în Gruia.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu a luat niciun titular la Craiova pentru jocul din Cupa României

Pentru olteni urmează revanșa din Cupa României și elevii lui Laurențiu Reghecampf pornesc din postura de favoriți deoarece joacă pe teren propriu. În plus, FANATIK a aflat în exclusivitate că Dan Petrescu se va ține de cuvânt și va folosi rezervele.

Tehnicianul ardelenilor a decis ca niciun titular din partida de luni seară să nu facă deplasarea la Craiova, ceea ce înseamnă că primul ”11” va fi plin de fotbaliști care au evoluat mai puțin în acest start de sezon și juniori.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei mai cunoscuți jucători din lotul pe care Dan Petrescu îl va deplasa în Bănie sunt veteranii Alexandru Chipciu (32 de ani), Ovidiu Hoban (38 de ani) şi Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani).

Cum va arăta primul ”11” al clujenilor

În condițiile în care titularii de la întâlnirea de campionat cu Universitatea Craiova vor rămâne la Cluj pentru a se odihni, FANATIK a aflat că Dan Petrescu a decis să aducă în lot mai mulți jucători cvasinecunoscuți precum Mihai Pânzaru, Rareş Bălan, Raul Haiduc și Dusan Celar.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de toate aceste decizii ale tehnicianului clujenilor, echipa de start a CFR-ului în partida din 16-imile de finală ale Cupei României ar putea arăta astfel: Figueiredo – Butean, Ciobotariu, Cestor, Fl. Ştefan – Rodriguez, Boateng – Chipciu, Tahiri, Gâdea – Celar.

Chiar dacă nu se va putea baza pe oamenii săi de bază, Dan Petrescu a anunțat că își dorește calificarea și, dacă se poate, chiar să câștige trofeul, deoarece din palmaresul său de antrenor lipsește Cupa României.

ADVERTISEMENT

Reghe face curățenie în lotul oltenilor

De partea cealaltă, Universitatea Craiova nu se regăsește, rezultatele întârzie să apară, iar Laurențiu Reghecampf a ajuns la capătul răbdării cu unii jucători. După eșecul de la Cluj, tehnicianul oltenilor a decis să-i excludă din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa.

Fundașul ajuns în Bănie de la FCSB nu a mai evoluat pentru olteni de pe 1 august, în înfrângerea cu FC Botoșani, scor 1-2, în timp ce mijlocașul a fost schimbat în minutul 40 al duelului din campionat cu CFR Cluj, ”Reghe” arătându-și nemulțumirea pentru felul în care evoluase acesta.

La finalul duelului din Gruia, jucătorii oltenilor au recunoscut că sunt supărați pentru că au pierdut meciul, dar mai ales pentru că au ratat multe ocazii, Craiova având nu mai puțin de 15 șuturi spre poarta campioanei României, fără succes însă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,22 este cota pentru „CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: