Sport

Dan Petrescu, nemulțumit chiar și după o victorie categorică: „Nu jucăm serios!” Ce cadou le-a făcut jucătorilor

Dan Petrescu a fost nemulțumit după victoria CFR-ului împotriva lui FC Voluntari, scor 4-0, dar și-a lăudat fotbaliștii pentru felul în care au evoluat.
31.08.2022 | 21:50
Dan Petrescu nemultumit chiar si dupa o victorie categorica Nu jucam serios Ce cadou lea facut jucatorilor
Dan Petrescu, fericit după CFR Cluj - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a deschis scorul pentru campioana României în minutul 32, Jefte a majorat scorul, în timp ce Mistrati și Yeboah au decis scorul meciului.

Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj – FC Voluntari 4-0

Dan Petrescu a fost nemulțumit după victoria CFR-ului în duelul cu FC Voluntari, scor 4-0: „E prima dată când avem cele mai multe goluri marcate și nu e bine pentru că nu suntem pe primul loc. Am primit prea multe goluri în acest campionat, dar asta este. 

ADVERTISEMENT

Îmi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, mă bucur că nu vom juca duminică, pentru că ar fi fost obositor. Mă bucur că am marcat și că ne-am descătușat”.

„Am ratat și niște ocazii mari. Jefte știam că marchează goluri, de-asta l-am adus, dar putea să marcheze și al doilea gol. Ratam și nu eram serioși. Nu voiam să luăm gol. Nu îmi place să iau gol

ADVERTISEMENT

Mistrati a pierdut foarte multe antrenamente, Jefte nu, de-asta joacă. Orice jucător de la CFR care are o ofertă și dacă e bună, poate să plece, chiar dacă eu nu îmi doresc”, a mai spus Dan Petrescu.

„Le dau două zile libere, merită!”

Dan Petrescu a spus că le va face cadou jucătorilor săi două zile libere, în care își dorește ca ei să se relaxeze și să vină cu o energie bună pentru următoarele meciuri,

ADVERTISEMENT

Nu știu nimic din ce se va întâmpla, vedem ce va fi, nu m-a anunțat nimeni nimic. Un fundaș central categoric va veni, ați văzut la meciul cu Farul. Tamaș? Nu ne-am gândit la el, dar e o variantă.

Le dau două zile libere, merită, mă bucur pentru ei, pentru victorie, sper să vină fresh la primul meci în Conference League, pentru că vrem să facem o figură frumoasă și acolo”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă trebuie să ne axăm pe Europa sau pe campionat, trebuie să facem puncte și în Europa, dar să fim sus și în campionat”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT