Fotbal international

Dan Petrescu, nemulțumit de Billel Omrani după CFR Cluj – Lazio 2-1: ”A ratat prea mult. Nu s-a antrenat bine și de aceea nu a fost titular”

19.09.2019 | 22:31
Dan Petrescu nemultumit de Billel Omrani dupa CFR Cluj  Lazio 21 A ratat prea mult Nu sa antrenat bine si de aceea nu a fost titular

Antrenorul Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de atacantul Billel Omrani, care a înscris golul victoriei în partida CFR Cluj – Lazio 2-1, din prima etapă a Grupei E din Europa League. Tehnicianul ardelenilor a explicat că francezul nu s-a antrenat bine în această săptămână și de aceea nu a început titular.

Dan Petrescu, nemulțumit de Billel Omrani după CFR Cluj – Lazio 2-1: ”Nu este concentrat la maximum”

”Nu sunt cel mai important om al serii, echipa este. În prima repriză am suferit puțin poate și din cauza schimbării de sistem. Am lucrat doar 2-3 zile pe acest sistem, dar cel mai important este cum abordezi meciul și ce agresivitate ai. Lazio are o valoare incredibilă, dar cu toate acestea golul lui Deac a venit la timp. Dacă el ar fi ratat ar fi trebui să schimb ceva”, a declarat antrenorul ardelenilor.

”În repriza a doua am jucat mult mai bine, am creat presiune. Billel a intrat bine ca atitudine, dar a ratat multe ocazii. El nu este concentrat la maximum, iar la începutul săptămânii nu s-a antrenat bine și de aceea a fost rezervă. I-am spus că țin la el, dar la mine așa merg lucrurile. Mă bucur că punem probleme oricărui adversar acasă. Nu e prima dată când folosesc acest sistem. Știam că Lazio joacă cu două vârfuri împinse și de aceea am pus trei fundași centrali. Trebuie să facem poză la clasament și sper să rămână așa”, au fost criticile pe care Dan Petrescu i le-a adus lui Billel Omrani după meciul CFR Cluj – Lazio 2-1.

Billel Omrani în duel pentru balon cu Bastos în meciul CFR Cluj – Lazio

CFR Cluj, sumă impresionantă de la UEFA

CFR Cluj a învins Lazio Roma cu 2-1, reușind o ”remontada” senzațională după ce italienii au condus cu 1-0 și continuă parcursul foarte bun din cupele europene. Omul meciului a fost francezul Billel Omrani, care a întors soarta meciului în repriza secundă. Ardelenii au încasat 570.000 de euro pentru această victorie și au depășit 10 milioane de euro din premii în acest sezon de cupe europene.