Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit de Sepsi-CFR Cluj 1-1. Propune un jucător la națională!

17.08.2019 | 23:12
Dan Petrescu nemultumit de SepsiCFR Cluj 11 Propune un jucator la nationala
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Sepsi. La capătul unui duel echilibrat, în care clujenii au deschis scorul prin Alexandru Păun în minutul 10, dar gazdele au reușit egalarea 21 de minute mai târziu, după reușita lui Dylan Flores, cele două echipe și-au împărțit punctele. Dan Petrescu a schimbat aproape în totalitate primul 11 din meciul cu Celtic, Mario Rondon fiind singurul jucător care a rămas în echipă. La finalul meciului, tehnicianul clujenilor s-a declarat nemulțumit de rezultat, considerând că echipa sa a dominat jocul.

Dan Petrescu, nemulțumit de egalul cu Sepsi

După meciul terminat la egalitate cu Sepsi, 1-1, Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de rezultat, considerând că echipa sa a dominat clar, dar greșeala lui Cosmin Vâtcă de la golul gazdelor a fost decisivă. Mai mult, Petrescu spune că Alexandru Păun, marcatorul golului CFR-ului, este o soluție pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Rezultatul nu e corect, meritam victoria, dar e foarte greu să câștigi aici, cred că am fost singurii care am adormit, jucătorii noștri merită felicitați. Vâtcă nu avea voie să ia gol pe colțul scurt, a fost un cadou al nostru, clar meritam victoria. Orice gol am lua, sunt nervos, m-am supărat foarte tare, putea să apere mingea aia, noi am avut ocazii. După ce a greșit la gol, Costache merita să înscrie. Păun joacă foarte bine, selecționerul ar trebui să aibă ochi și pentru el. E posibil să înceapă și cu Slavia. Eu nu aș da campionatul pe o intrare în grupe, eu le-aș vrea pe amândoua, dar suntem conștienți de valoarea Slaviei, sunt peste noi. Dar noi ne-am autodepășit în aceste preliminarii, mi se pare exagerat că trebuie să trecem de 8 meciuri ca să ajungi în grupe.

În urma rezultatului de la Sfântul Gheorghe,CFR este pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, cu 14 puncte, dar, la sfârșitul rundei poate fi egalată de Poli Iași și Viitorul. Formația lui Mihai Teja joacă duminică pe teren propriu cu FCSB, în timp ce constănțenii vor evolua contra Astrei, la Giurgiu. De cealaltă parte, Sepsi rămâne neînvinsă în această stagiune și a acumulat 8 puncte după primele 6 etape.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Sepsi, pentru CFR Cluj urmează prima manșă a dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor. Turul este programat marți de la ora 22:00, în Gruia, iar returul se joacă miercurea viitoare în Cehia.