Sport

Dan Petrescu, nemulțumit de lotul lui CFR Cluj: „Sunt foarte mulți care nu vor rămâne”

Dan Petrescu continuă curățenia de vară la CFR Cluj. „Bursucul”, ultimatum pentru jucătorii săi. Mulți nu vor mai rămâne în Gruia.
14.06.2024 | 21:59
Dan Petrescu nemultumit de lotul lui CFR Cluj Sunt foarte multi care nu vor ramane
Dan Petrescu anunță 4-5 transferuri noi la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a dat deja afară o serie de jucători, însă antrenorul lui CFR Cluj abia s-a încălzit. De la fosta campioană a României va mai urma un val de plecări.

Dan Petrescu se plânge de lotul lui CFR Cluj: „Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc”

Dan Petrescu e îngrijorat de faptul că lotul lui CFR Cluj nu îi este pe plac: „Sunt foarte mulți jucători pe care nu îi cunosc, jucători care au fost împrumutați la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc, sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecție acum.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, antrenorul are probleme și în pregătirea sezonului viitor: „Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream. Pregătirea ideală e atunci când ai toți jucătorii pe care-i dorești”.

Și nemulțumirile „Bursucului” nu se opresc aici: „Mai sunt și jucători la echipa națională, doi la naționala României și unul la naționala Albaniei. Măcar ei joacă, îi vedem, sper să nu fie probleme fizice”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu anunță încă 4-5 transferuri la CFR Cluj: „Vor fi 4 meciuri amicale”

Dan Petrescu speră totuși ca în decurs de 7 zile să își contureze lotul de bază: „Sper ca vinerea viitoare, când vom pleca în cantonament, să am măcar lotul în proporție de 70%. Vor fi 4 meciuri amicale, multe schimbări. Deja au venit patru jucători, îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci.

Sper ca până plecăm să avem lotul complet. Avem nevoie de jucători peste tot. Și în apărare, și la mijloc, și în atac. Avem nevoie de doi jucători de valoare pe post și de vreo 3-4 tineri care să ajute echipa”, a mai spus antrenorul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a adus deja patru jucători și a renunțat la 4

CFR Cluj i-a transferat până acum pe Simao Rocha (fundaș stânga, Pacos Fereira), Thaqi (fundaș central, Ballkani), Artean (mijlocaș central, Apollon Limassol), Kamara (atacant Hapoel Haifa).

Dan Petrescu a renunțat deja la Filippo Falco, Petar Mamic, Omar El Kaddouri și Cristi Manea, care și-a încheiat contractul și nu a mai dorit să prelungească.

ADVERTISEMENT
Tags: