Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit de parcursul CFR-ului: ”Mă așteptam să avem trei victorii”

14.09.2020 | 00:13
Dan Petrescu nemultumit de parcursul CFRului Ma asteptam sa avem trei victorii
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este nemulțumit de parcursul formației sale în acest start de sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Ardelenii au învins acasă pe FC Hermannstadt, scor 1-0, cu golul reușit de Vinicius, dar sunt abia pe locul trei în clasament după remiza din etapa precedentă cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

”Cel mai important era rezultatul, nu jocul. Au fost și probleme cu Deac, Camora, Omrani, chiar mă mir că Mario a rezistat tot meciul”, a declarat tehnicianul.

Parcursul CFR-ului îl nemulțumește pe Dan Petrescu

”E o victorie importantă pentru toată lumea. Toată echipele joacă aglomerat aici, se pun pe două linii și nu riscă nimic. În afară de ocazia din minutul 90+4 n-au avut nimic, nu îmi aduc aminte de vreo centrare. Dacă dădeau gol era nemeritat”, a spus Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Vinicius e un jucător esențial pentru noi și va fi o pierdere când va pleca. El mai are contract și cred că se va lăsa de aici, dar dacă el mai poate noi îi prelungim. Hermannstadt se va bate la play-off. Va fi un campionat mult mai echilibrat”, a continuat el.

”Mă așteptam să avem trei victorii până acum și să nu luăm gol, dar am luat unul. FCSB a defilat în primele două etape, dar apoi a pierdut. Craiova se va axa doar pe campionat, așa că cele două sunt favorite la titlu”, este nemulțumirea lui Dan Petrescu legat de paarcursul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

”Treaba merge spre bine la Dinamo, am văzut jucători interesanți. Știind cât de ambițios este Contra, Dinamo se va bate la play-off. Golul lui Borja este fenomenal, cred că l-a gândit dinainte, asta înseamnă că e fotbalist. Dar e greu să mai repete o astfel de execuție”, a încheiat ”Bursucul”.

Mijlocașul Ciprian Deac a absentat la meciul CFR Cluj – Hermannstadt 1-0, din etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1, după ce s-a accidentat la echipa națională.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris încă din 8 septembrie că nu va juca, după ce a aflat că fotbalistul a suferit o entorsă în prima repriză din partida Austria – România 2-3, din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT