Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit după finalul sezonului regulat: ”Muncim ca proștii și ni se iau punctele” + laude pentru atmosfera de pe ”Ion Oblemenco”

23.02.2020 | 23:24
Dan Petrescu, nemulțumit după finalul sezonului regulat: ”Muncim ca proștii și ni se iau punctele” + laude pentru atmosfera de pe ”Ion Oblemenco”
Dan Petrescu, nemulțumit după finalul sezonului regulat: ”Muncim ca proștii și ni se iau punctele” + laude pentru atmosfera de pe ”Ion Oblemenco”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost fericit după victoria uriașă obținută de CFR Cluj pe terenul celor de la Universitatea Craiova, dar și-a declarat din nou nemulțumirea față de sistemul înjumătățirii punctelor. ”Bursucul” consideră că el și elevii săi au muncit în zadar un sezon, iar la final pierd din avantajul acumulat.

Dan Petrescu e nemulțumit după finalul sezonului regulat: ”Muncim ca proștii și ni se iau punctele”

CFR Cluj intră în play-off cu trei puncte peste Craiova și patru peste FCSB, însă Dan Petrescu critică din nou regula înjumătățirii și consideră că aceasta ia mult din meritele echipei sale.

ADVERTISEMENT

”Pe noi regula înjumătățirii punctelor ne dezavantajează, nu e normal să muncim ca proștii și să ne ia punctele, dar Craiova arată bine. Normal că ne doream să învingem. Acum avem trei puncte față de ei, dar era mai bine cu șase.

Noi avem și meciul ăsta la Sevilla foarte greu, trebui să îl pregătesc bine, nu am timp din păcate, nici meciul de azi nu am avut vreme. La Sevilla va fi la fel de greu, sper după meci să nu pierdem și jucători, să venim toți sănătoși, dacă ne vom califica.

ADVERTISEMENT

Cum se prezintă clasamentul play-off-ului, cu mențiunea că FC Botoșani are un meci mai puțin disputat.

  1. CFR Cluj 26p
  2. Univ. Craiova 23p
  3. FCSB 22p
  4. Gaz Metan 22p
  5. Astra Giurgiu 21p
  6. FC Botoșani 21p

Petrescu are numai cuvinte de laudă pentru echipa pe care a învins-o pe ”Ion Oblemenco”. În opinia acestuia, Universitatea are în acest sezon cel mai bun lot din ultimii ani și va fi o rivală de temut la titlu.

ADVERTISEMENT

”În primul rând trebuie să dai credit Craiovei, cred că au cel mai bun lot ce l-au avut de când sunt eu în România, cu Bancu, Mihailă, Ivan, Nistor, chiar nu văd punct slab. Craiova se va bate până în ultimul meci să ia campionatul.”

Dan Petrescu laudă fanii olteni

Petrescu a vorbit despre atmosfera pe care CFR Cluj o va întâlni la Sevilla și a făcut o remarcă laudativă și la adresa publicului care duminică seara a umplut arena ”Ion Oblemenco”.

”Am văzut că cei de la Sevilla au bătut Getafe, nu mă surprinde. Antrenorul nu are cum să fie dat afară, alege mereu jucătorii buni, CFR a reușit un egal, Getafe n-a reușit.

ADVERTISEMENT

Acum ne așteaptă 50.000 de fani, mai mulți ca la Craiova, sper să ne aducă norocul de azi. Atmosfera de la Craiova a fost extraordinară, de când sunt în România n-am întâlnit așa ceva.”, a spus Petrescu după meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri