Sport

Dan Petrescu, nemulțumit după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3: „N-avem cum să câștigăm campionatul dacă primim goluri”

Dan Petrescu a fost nemulțumit după duelul dintre CFR Cluj cu Hermannstadt, chiar dacă echipa sa a reușit să se impună, scor 3-2.
30.11.2022 | 21:30
Dan Petrescu nemultumit dupa Hermannstadt  CFR Cluj 23 Navem cum sa castigam campionatul daca primim goluri
Dan Petrescu, nemulțumit după Hermannstadt - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a fost deranjat de faptul că jucătorii săi nu au știut cum să gestioneze un avantaj de două goluri, fiind egalați de sibieni în a doua repriză.

Dan Petrescu, nemulțumit după Hermannstadt – CFR Cluj

Dan Petrescu nu a fost mulțumit după victoria CFR-ului cu Hermannstadt, scor 3-2, fiind enervat de gafele pe care jucătorii săi le-au făcut împotriva adversarilor, motiv pentru care formația lui Marius Măldărășanu a reușit să egaleze, deși a fost condusă la două goluri distanță.

ADVERTISEMENT

Știam că după pauză e mereu greu, am încercat să fac multe antrenamente. Primele 25 de minute eram exact CFR-ul pe care îl știam. După care, noi i-am invitat în scenă, nu ei au intrat.

Noi am pasat prea mult înapoi. Yuri și Burcă nu au fost bine toată săptămâna, nu au fost bine nici azi și dacă nu sunt bine cei mai buni fundași centrali ai tăi e greu.

ADVERTISEMENT

Mă bucură victoria, eu am spus toată săptămâna că meciul ăsta va fi decis de o rezervă ori de la noi, ori de la ei. A fost Malele și mă bucur pentru victorie”, și-a început Dan Petrescu discursul.

„CFR n-are cum să câștige campionatul dacă primește goluri”

CFR n-are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatul se câștigă cu apărarea, cum am făcut-o cinci ani, nu se câștigă cu atacanții.

ADVERTISEMENT

Trebuie să jucăm bine în apărare, avem ocazii, ne descurcăm bine, dar trebuie toată echipa să se apere mai bine, n-avem ce face”, a continuat Dan Petrescu.

Janga nu era titular acum 2-3 zile, dar l-am văzut la antrenamente și l-am introdus. Malele are două goluri la rând, care sunt golurile victoriei, îmi pare rău că e suspendat, pentru că e pe val.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care au intrat, au intrat bine. Regret că Paraschiv a plecat de la CFR. Dacă era pe mâna mea făceam treabă cu el, acum e cel mai bun atacant din România la ora actuală, regret că l-am pierdut, a mai spus antrenorul campioanei României

ADVERTISEMENT