Carousel hot news

Petrescu: “Nu mai vreau jucători din copac, Miami sau Las Vegas”

CFR Cluj a câştigat meciul amical cu Lokomotiva Zagreb, scor 1-0, acest fiind a patra partidă de verificare a verii. Golul victoriei a fost înscris de Nouvier, însă Dan Petrescu a fost destul de...
04.07.2017 | 21:57
Petrescu:

CFR Cluj a câştigat meciul amical cu Lokomotiva Zagreb, scor 1-0, acest fiind a patra partidă de verificare a verii. Golul victoriei a fost înscris de Nouvier, însă Dan Petrescu a fost destul de îngândurat la finalul meciului. Antrenorul clujenilor a declarat că are încă în lot jucători care nu sunt 100% pregătiţi fizic pentru noul sezon care va începe în weekend-ul 15-16 iulie.

Am dominat, dar pe final am căzut puţin fizic. Vom avea ceva probleme din acest punct de vedere. Culio a făcut 3 zile de antrenament şi a jucat 30 de minute. Cu siguranţă e o achiziţie foarte bună pentru noi. Are nevoie de o lună de pregătire. Probabil va fi titular abia în etapa a 3-a. Sunt şi alţi jucători care au venit târziu şi sunt foarte obosiţi. Începem şi campionatul cam repede, va fi foarte greu”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Lokomotiva Zagreb.

Dan Petrescu nu mai vrea jucători nepregătiţi

Pentru CFR Cluj, în meciul împotriva croaţilor, au debutat Emmanuel Culio şi Tomislav Duka. Primul a jucat doar 30 de minute în repriza secundă, în timp ce portarul croat a fost titular. Dan Petrescu a precizat că nu-şi mai doreşte la echipă jucători care să vină nepregătiţi fizici, el declarând că şi-l dorea la echipă pe Dan Nistor.

“Nu vreau jucători din copac, din Miami şi din Las Vegas. Voiam jucători gen Nistor, care ştiam că s-a antrenat cu Dinamo. Dar asta e situaţia acum. M-aţi întrebat voi dacă îl vreau pe Nistor, iar eu am spus că mă interesează orice jucător bun. Noi nu am discutat cu Dinamo nimic despre transfer. Obiectivul e accederea în play-off şi cupele europene”, a mai declarat antrenorul clujenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri