Sport

Dan Petrescu, nemulțumit după U Cluj – CFR Cluj 1-1: „Jucătorii au arătat rău azi! Am vrut să fac opt schimbări la pauză”

Dan Petrescu a fost nemulțumit după remiza CFR-ului în duelul cu Universitatea Cluj din Cupa României Betano, scor 1-1.
20.10.2022 | 23:23
Dan Petrescu nemultumit dupa U Cluj  CFR Cluj 11 Jucatorii au aratat rau azi Am vrut sa fac opt schimbari la pauza
Dan Petrescu, nemulțumit după U Cluj - CFR. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României consideră că jucătorii săi meritau victoria și doar ghinionul a făcut ca aceștia să nu câștige derby-ul orașului.

Dan Petrescu, nemulțumit după U Cluj – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost nemulțumit după remiza din CFR-ului în confruntarea cu Universitatea Cluj, scor 1-1, explicând că doar ghinionul a făcut ca elevii săi să nu se impună.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor, unii dintre ei au arătat foarte rău, de fapt cam toți. Nu a fost ce trebuie în seara asta. Primele cinci minute au fost bune, restul au fost dezastru. A fost mult prea puțin pentru pretențiile noastre.

Mi-au arătat mai mult cei de la Universitatea Cluj decât cei de la noi. Ai noștri nu au jucat foarte bine, rezultatul nu știu dacă ne ajută la ceva, pentru că trebuia să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Noi jucăm toate meciurile în deplasare, deci nu ne avantajează deloc”, și-a început Dan Petrescu discursul.

„Am vrut să fac opt schimbări la pauză!”

Altă dată sunt mulțumit când luăm un punct. Singura lor scuză e că nu au jucat de ceva timp. Dacă pui unu sau doi într-o echipă care are meciuri în picioare e mai simplu, e greu să faci o echipă din jucători care nu au jucat demult.

ADVERTISEMENT

Demult nu am mai certat echipa așa la pauză. E important că nu am pierdut, dar mă așteptam la mai mult și sper să nu mă dezamăgească la următorul meci cum au făcut-o azi”, a continuat Dan Petrescu.

Braun a jucat bine. Am vrut să fac 8 schimbări la pauză, dar n-aveam cum. Duminică va fi un meci greu, cred că va fi un meci închis, cu mici detalii și cine va marca, va câștiga.

ADVERTISEMENT

Vor fi și mai mulți fani, vor fi motivați, să vedem jucătorii noștri care vor intra dacă vor fi mai buni sau nu. Mi-au plăcut fanii noștri, îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie și un joc mai bun”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT