Sport

Dan Petrescu, negru de furie după CFR Cluj – Rapid 2-1: „Penibili toți, în frunte cu mine. Parcă n-au vrut să joace. Toată echipa a fost praf”

Dan Petrescu și-a ieșit din minți, deși CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu 2-1. Ardelenii au un avans de opt puncte în fruntea clasamentului, dar antrenorul și-a criticat drastic fotbaliștii.
20.02.2022 | 22:42
Dan Petrescu negru de furie dupa CFR Cluj  Rapid 21 Penibili toti in frunte cu mine Parca nau vrut sa joace Toata echipa a fost praf
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Rapid din etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii s-au impus cu 2-1 și au un avans de opt puncte în fruntea ierarhiei, față de rivala FCSB.

În ciuda situației clasamentului, Dan Petrescu a fost plin de furie după victoria cu alb-vișiniii. Campioana en-titre a trăit periculos repriza a doua, atunci când a și fost egalată, dar a fost salvată de golul lui Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-1

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 43, prin Graovac, dar a fost egalată după pauză. Junior Morais a marcat în minutul 70. Reușita fundașului brazilian n-a fost însă suficientă pentru ca giuleștenii să plece cu puncte din Gruia și Deac a adus victoria ardelenilor, cu șase minute înainte de ultimul fluier al lui Marian Barbu.

Repriza secundă le-a aparținut în totalitate rapidiștilor, care au dominat campioana și care au avut o sumedenie de ocazii la poarta lui Otto Hindrich.

ADVERTISEMENT

„Penibili toți, în frunte cu mine. De ce am arătat așa în repriza a doua? Bună întrebare. Nu vezi ce față am? Eu sunt de vină, că sunt antrenor, n-am știut ce să fac la pauză. Dezastru toți, inclusiv eu!

După jocul cu UTA n-am avut ce să le reproșez, dar azi au fost penibili în repriza a doua. Penibili! Dacă mai joacă așa și cred că vor câștiga, se înșală toți! Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua! Sunt șocat. E cea mai slabă repriza a doua de când sunt la CFR”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Voi face schimbări! Ce reacție să mai aștept?”

În următoarea etapă, CFR Cluj are meci pe terenul lui Sepsi. Partida de la Sf. Gheorghe e programată sâmbătă, 26 februarie, de la ora 17:30.

Am discutat să nu ne retragem. Poate doar Graovac și Deac au fost OK, în rest, toată echipa praf! Dacă jucăm așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat… ne amăgim! Măcar dacă n-aveau ei nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine, dar așa… ne-au și egalat. Să-și facă autocritica și jucătorii!

ADVERTISEMENT

Înainte, axul central era compus din Arlauskis, Vinicius, Boli, Djokovic, Culio, Țucudean. Acum e altă echipă, nu mai putem să jucăm ca înainte, să ne apărăm. Trebuie să jucăm fotbal. A fost o zi proastă a tuturor.

E numai vina mea, n-am știut ce să fac la pauză, nu i-am motivat. Aștept o reacție și din partea lor. Voi face schimbări pentru etapa viitoare. E singura șansă. În a doua repriză parca nu voiau să joace!, a adăugat tehnicianul campioanei.

În meciul cu Rapid, la CFR Cluj au debutat doi fotbaliști. Roger a fost titular și a jucat până în minutul 66, când a fost schimbat cu Mihai Bordeianu. În schimb, Yuri Matias a intrat pe terenul în minutul 74, în locul lui Susic.

ADVERTISEMENT
Tags: