Sport

Dan Petrescu, nervos după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1: „Au fost cu gândul la vacanță! Nu trebuia să fac nicio schimbare!”

Dan Petrescu a fost nervos după înfrângerea suferită de CFR Cluj în duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 0-1.
20.12.2022 | 22:38
Dan Petrescu nervos dupa CFR Cluj  Hermannstadt 01 Au fost cu gandul la vacanta Nu trebuia sa fac nicio schimbare
Dan Petrescu, nervos după CFR Cluj - Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost ultimul meci din 2022 al campioanei României, care termină anul pe locul doi, sub Farul Constanța, dar peste FCSB, ocupanta locului trei. Dacă s-ar fi impus împotriva lui Hermannstadt, CFR-ul ar fi termina pe primul loc.

Dan Petrescu, nervos după CFR Cluj – Hermannstadt

Dan Petrescu a fost nervos la finalul meciului dintre CFR Cluj și Hermannstadt, partidă în care sibienii au reușit să marcheze din corner la ultima fază, unicul gol fiind înscris de către Florin Bejan.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul campioanei României i-a taxat dur și pe jucătorii introduși pe parcursul meciului, despre care a spus că nu au adus nimic în plus pentru echipă.

„La pauză le-am spus că 0-0 e un scor bun, nu trebuia să fac nicio schimbare, că schimbările nu au adus nimic. Dar asta nu e vina lor, este vina mea.

ADVERTISEMENT

Vacanța va fi altfel decât voiam, e un sezon fantastic terminat urât. Dacă pleci în vacanță și tu ai pierdut în ultimul meci, aia nu se mai poate numi vacanță”, și-a început Dan Petrescu discursul.

„Au fost cu gândul la vacanță!”

Kolinger nu avea voie să primească al doilea galben, l-am certat și pe Malele, nu înțeleg ce au făcut la faza aia. E singura zi când nu am făcut faze fixe pentru că era prea frig, mi-a fost frică de accidentări și s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Așa se întâmplă de fiecare dată când nu ieșim pe teren să exersăm, de ce mi-a fost frică nu am scăpat și am luat gol la ultima fază din fază fixă.

Au fost cu gândul la vacanță, au făcut petreceri, și-au luat bilete de avion și asta a fost. Ei au avut o singură șansă, dar felicitări lor, felicitări Sibiului”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi doresc nimic de Crăciun, victoria era singurul lucru pe care mi-l doream, în rest sănătate”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT