Fotbal intern

Dan Petrescu, nervos după prima sa înfrângere acasă cu CFR Cluj: „Ne-au marcat la toate ocaziile avute. E bun egalul la Craiova”

04.04.2019 | 00:17
Dan Petrescu nervos dupa prima sa infrangere acasa cu CFR Cluj Neau marcat la toate ocaziile avute E bun egalul la Craiova

Chiar dacă a folosit mulți jucători de rezervă în partida pierdută cu Astra pe teren propriu, scor 1-3, în prima manșă din semifinalele Cupei României, Dan Petrescu este dezamăgit de eșecul echipei sale. 

Dan Petrescu, nervos după prima sa înfrângere acasă cu CFR Cluj

„E foarte greu să vorbesc la cald. Sunt foarte supărat de rezultat. În prima repriză am jucat mult mai bine decât am făcut-o la meciul din campionat, dar scorul a fost 1-1. În afară de cadoul pe care l-am făcut, ei nu au ajuns la poartă. Apoi ne-au prins sus, ceea ce nu se întâmplă la echipele mele, și au marcat golul 2. Apoi nu cred că am fost pregătiți fizic. Mulți dintre jucători nu au prins multe minute. Dar am fost nevoit să fac aceste schimbări, pentru că titularii din weekend au evoluat multe minute în acest sezon. Scorul e mincinos. Adversarii au dat gol la toate ocaziile avute. Cred că am avut și un penalty. Mai avem 10 la sută șanse. Portarul a avut ghinion. A luat gol la toate șuturile pe poartă pe care le-a avut. S-a văzut că nu prea a jucat. 

Hoban, Maleș, Costache, Ioniță, Bud. Cum să sacrific? Am băgat jucători foarte buni Nu am băgat copii de la echipa a doua. Sunt jucători cu CV. Doar că ei nu au prea jucat. E prima mea înfrângere acasă ca antrenor și primul meci în care iau trei goluri acasă de când o antrenez pe CFR. Îmi asum această înfrângere. Un 0-0 azi era extrordinar. E greu când în minutul 5 faci cadou. Așa va fi și la Craiova. Echipa care va greși, va pierde. Suntem mulțumiți și cu un egal acolo, dar victoria ar fi excelentă” – a spus Dan Petrescu la Digisport

Dan Petrescu a comentat și informația oferită în exclusivitate de FANATIK, cu operația pe cord suferită de Țucudean, confirmată recent chiar de bunicul atacantului:

„Întrebați doctorii când revine Țucudean. Dacă bunicul lui știe mai bine, înseamnă că el știe. Eu nu l-am văzut deocamdată” – a mai spus Dan Petrescu.

Tags: