Fotbal intern

Dan Petrescu a anunțat când ia în calcul plecarea de la CFR Cluj: „Atunci vedem ce va fi. Am oferte clare”

20.05.2019 | 00:08
Dan Petrescu a anuntat cand ia in calcul plecarea de la CFR Cluj Atunci vedem ce va fi Am oferte clare

CFR Cluj a pierdut cu 0-1 ultimul meci al sezonului cu FCSB, unicul gol al meciului fiind marcat de Filipe Teixeira în minutul 53. La conferința de presă, Dan Petrescu a lăsat să se înțeleagă faptul că ia în calcul o nouă despărțire de CFR Cluj, însă doar în funcție de ce se va întâmpla în preliminariile cupelor europene. 

Dan Petrescu, nervos la finalul partidei

„Ca să ajungem într-o grupă europeană și să câștigăm și titlul din nou, avem nevoie de doi jucători de aceeași valoare pe fiecare post. Vreau să văd ce jucători luăm. Cel puțin 3-4 jucători trebuie să vină direct titulari. Dar nu e ușor să aduci jucători fără bani, liberi de contract și de valoare. Când aleg un jucător să-l transfer, mă uit în primul rând la cât de mult a jucat. Sută la sută voi rămâne, am promis asta deja. Plec numai dacă sunt dat afară. Am oferte clare, dar am promis un lucru. Acum mă concentrez pe CFR Cluj. Vom vedea ce se va întâmpla dacă voi reuși să calific sau nu echipa în grupele unei cupe europene. Apoi vedem ce se întâmplă” – a spus Dan Petrescu la CFR Cluj.

Dan Petrescu, conferinţă de presă după meciul cu FCSB!Arlauskis a fost înjurat de galeria stelista!Cum le-a răspuns portarul lui CFR: http://bit.ly/2QdZGxy

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 19. Mai 2019

”Nu a fost un meci cu intestitate mare, nici nu am putut pregăti bine jocul. Părea un meci de Antalya sau de Cipru. În prima repriză meritam 3-4 goluri, dar în repriza a doua a jucat ei mai bine, au dat un gol extreordinar și cred că un egal era cel mai normal rezultat. Trebuie să analizez pe ce jucători o să mă bazez în continuare. Sunt 2 jucători cărora li se termină împrumutul Manea și Boli. Cu Manea e greu să-l mai păstrăm, dar la Boli avem speranțe că putem să-l ținem măcar până în iarnă.

Vor fi și jucători care vor pleca. Ioniță are contract cu noi, iar în această vacanță vom stabili ce și cum să fie toată lumea fericită. Va fi greu pentru orice echipă din România să ajungă în grupe. Cu 3-4 achiziții vom încerca să prindem grupele Europa League. Iulian Călin nu era un arbitru de nivelul acestui meci. Trebuia un arbitru FIFA. Au fost mai multe faze…eu nu înțeleg aceste hențuri. Anul trecut am fost la comisii cu acest arbitru și mi s-a părut arogant. Așa a fost și în seara asta, arogant. Mihai Teja regretă că pleacă de la FCSB. Nu e nicio problemă dacă voi fi adversar cu Edi Iordănescu, am fost eu adversar cu prieteni mai apropiați, Hagi, Lăcătuș” – a spus Dan Petrescu la Digisport.

Tags: