Fotbal intern

Cum a pregătit Dan Petrescu „măcelul” de la Giurgiu! Nici nu știa titularii Astrei! EXCLUSIV FOTO

07.05.2019 | 14:13
Cum a pregatit Dan Petrescu macelul de la Giurgiu Nici nu stia titularii Astrei EXCLUSIV FOTO

CFR Cluj a învins cu 5-1 la Giurgiu și mai are nevoie de un singur punct etapa viitoare pe teren propriu cu Craiova pentru a-și adjudeca și matematic titlul cu numărul 5 din istorie, al doilea consecutiv. Dan Petrescu a făcut o demonstrație de forță, dar este interesant că antrenorul liderului nici nu știa titularii adversarului!

Dan Petrescu a pregătit Astra – CFR Cluj 1-5 fără să știe titularii adversarului!

FANATIK vine cu dovada foto că „Bursucul” a pregătit meciul extrem de important de la Giurgiu fără să știe cum joacă adversarul?) Analiza din vestiar pe care a făcut-o Petrescu a avut pe tablă formula cu care Astra a jucat la București, cu o rundă înainte, împotriva celor de la FCSB.

Față de acea formulă a giurgiuvenilor, contra CFR-ului Costel Enache a trimis nu mai puțin de 5 titulari noi, unul dintre ei, Cestor, apărând în echipă după încălzirea echipelor, ca urmare a accidentării lui Erico. A fost surprinzător că aproape toți jucătorii străini ai Astrei au fost ținuți pe bancă de Enache sau scoși din lot, în ultima categorie intrând căpitanul Filip Mrzljak.

Tabla din vestiarul celor de la CFR Cluj la meciul cu Astra
Dan Petrescu nu a știut jumătate din titularii de la Astra, dar a bătut cu 5-1!

Dima, Bejan, Biceanu, Vali Gheorghe și Neluț Roșu, titularii pe care Petrescu nu i-a „ghicit”!

Formula cu care Astra a jucat împotriva Clujului a fost pe jumătate schimbată față de cea de pe Arena Națională, pe care Dan Petrescu le-a prezentat-o în vestiar lui Deac și compania.

La București au jucat din primul minut Butean (numărul 19), Erico (numărul 21), Begue (numărul 88), Romario Pires (numărul 52) și Zoua (numărul 9). La Giurgiu, luni seara, au intrat Dima, Bejan, Biceanu, Vali Gheorghe și Roșu! Adică jumătate dintre jucătorii de câmp… Plus că Enache a jucat 4-4-2 cu FCSB și 4-3-3 cu CFR. Dar până la urmă Petrescu a reușit. A bătut cu 5-1 o echipă pe care nu a anticipat-o aproape deloc… Ca o glumă făcută în vestiarul campioanei, poate dacă Dan o anticipa, CFR bătea cu clasicul 1-0?

Dan Petrescu a făcut show fără să-și cunoască adversarii!
Dan Petrescu a făcut show fără să-și cunoască adversarii!
  • Cum a jucat Astra la 0-1 cu FCSB: Miguel Santos – Butean, Cestor, Erico, Radunovici – Begue, Balaure, Romario Pires, Moise – Alibec, Zoua.
  • Cum a jucat Astra la 1-5 cu CFR: Miguel Santos – Dima, Cestor, Bejan, Radunovici – Biceanu, Moise, Roșu – Gheorghe, Alibec, Balaure.

Dan Petrescu încă nu vorbește despre titlu. „Trebuie să îi mobilizez”

La finalul meciului de la Giurgiu, Dan Petrescu nu a dat pe dinafară de entuziasm. A refuzat să vorbească despre titlu, a spus că nu vrea să audă astfel de scandări în propriul vestiar și a surprins dezvăluind că s-a relaxat „puțin” abia după golul de 5-1 al echipei sale.

Nu am jucat aşa cum trebuie în prima repriză. După pauză am controlat meciul în mod evident. La 2-1 au pus presiune, dar Djokovic a marcat un gol foarte important. De la 3-1 am dominat şi am mai înscris două goluri. Nu a fost o victorie uşoară chiar dacă am învins cu 5-1. O să jucăm împotriva unei echipe rănite care o să dea totul împotriva noastră. Trebuie să îi mobilizez pe jucători pentru meciul cu Craiova”, a spus Petrescu după „măcelul” de la Giurgiu.

Tags: