Dan Petrescu: „Nu am simţit foarte bine echipa la antrenament”

dan petrescu, cfr cluj, fcsb, fcsb-cfr

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a lansat un avertisment înainte de duelul dintre echipa sa şi FCSB din Liga 1 Betano.

„Am avut doar 4 zile să pregătim meciul. Nu am simţit foarte bine echipa la antrenament. Poate mâine va fi altfel. Sunt puţin supărat că nu am reuşit să ne antrenăm aşa cum am vrut în cursul acesei săptămâni, vremea nu ne-a lăsat, terenul a fost acoperit de apă. I-am zis lui Ţucudean că nu e nicio problemă că nu dă gol, atât timp cât câştigă echipa”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei dintre FCSB şi CFR Cluj. 

Tehnicianul clujenilor a comentat şi zvonurile potrivit cărora Arlauskis s-ar fi propus la Steaua după plecarea lui Florin Niţă: „Nu îl cunosc pe impresar dar îl cunosc pe Arlauskis şi sunt convins că nu ar fi făcut aşa ceva. Mai ales că a semnat un contract pe trei ani şi pare foarte fericit aici.”

Dan Petrescu: "Vârsta nu e importantă. Teixeira are 37 de ani"

Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul CFR-ului pentru felul în care joacă echipa sa. Patronul Stelei a susţinut că CFR Cluj au în lot mai mulţi jucători bătrâni care se mişcă însă foarte bine sub bagheta "Bursucului". Dan Petrescu a ţinut însă să îl contrazică pe Becali. 

„Eu cred că vârsta nu e importantă la fotbal. Nu contează ce vârsta ai, important e ce spirit ai. Jucătorii noştri sunt foarte bine pregătiţi fizic. Au mai multa experienţă. E clar că Steaua are jucători mai tineri formaţi echipele ultimelor două campioane. Noi avem un lot foarte bun, sunt mulţumit de el. Cel mai în formă jucător la Steaua este Teixeira, trecut bine peste 30 de ani”, a spus Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.