Fotbal intern

Dan Petrescu nu crede că se va juca fotbal în România în următoarele două luni: „Sunt mai realist de fel!”

18.03.2020 | 20:13
Dan Petrescu nu crede că se va juca fotbal în România în următoarele două luni: „Sunt mai realist de fel!”
Dan Petrescu. Sursă foto: telekomsport.ro
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea reluării campionatului și a mărturisit că nu crede ca fotbalul din România să fie reluat mai repede de două luni.

Dan Petrescu nu crede că fotbalul din România se va relua mai repede de două luni

Dan Petrescu nu consideră că fotbalul din România se va putea relua în următoarele două luni: Eu sunt mai realist de fel și nu cred că în următoarele două luni se vor putea disputa meciuri în România, așa cred eu.

ADVERTISEMENT

Logic ar fi să avem două luni de pregătire pentru a pune pe picioare echipa, în principiu două săptămâni ar fi prea puține pentru a reveni. Le-am dat jucătorilor un program individual, dar e dificil pentru ei”.

„Sunt unii jucători care vor să plece la familii, noi nu le dăm voie să plece, dar nici noi nu avem cum să-i ținem departe de familie, iar acum cel mai important este viața decât fotbalul”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că o să conteze opinia mea”

Dan Petrescu a continuat și consideră că opinia lui nu va conta pentru Federație, care ar urma să se ia după restul campionatelor din Europa: „Eu le-am spus la toți că cel mai bine e în România, pentru că s-ar putea să se îmbolnăvească și să le facă mai mult rău familiilor.

Trebuie să stea cât mai separat posibil. Nu cred că o să conteze opinia mea, Federația va decide în funcție și de ce fac alții în alte campionate.

Sunt supărat cu sistemul ăsta, doar la noi se întâmplă așa ceva. Dacă îmi spuneți unde se joacă cu doi fotbaliști U21, eu o să tac din gură.”.

ADVERTISEMENT

„La noi s-a jucat deja tur-retur și mi s-ar părea logic să ni se dea nouă titlul, dar nu vreau să zic mai multe pentru că după iar sunt făcut în toate felurile”, a mai spus antrenorul campioanei României.

  • 1 este locul pe care CFR Cluj îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 1, cu 30 de puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri