Sport

Dan Petrescu nu-i uită pe contestatari după calificarea CFR-ului: „Multă lume e supărată acum!”

Dan Petrescu nu i-a uitat pe contestatarii săi nici după calificarea CFR-ului din grupele Conference League, după victoria din meciul cu Balkani, scor 1-0.
03.11.2022 | 22:55
Dan Petrescu nui uita pe contestatari dupa calificarea CFRului Multa lume e suparata acum
Dan Petrescu nu-i uită pe contestatari după calificarea CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre importanța financiară a calificării obținute de CFR Cluj în primăvara europeană.

Dan Petrescu nu-i uită pe contestatari după calificarea CFR-ului

Dan Petrescu nu i-a uitat pe contestatarii săi nici după calificarea CFR-ului în primăvara europeană, ironizându-i după victoria cu Balkani, scor 1-0:

ADVERTISEMENT

„Cred că e cea mai importantă victorie a sezonului. Nu mă așteptam să facem 10 puncte când a început grupa. Când am văzut Sivasspor și Slavia, nu mă gândeam că vom face 10 puncte.

Mă gândeam cu Ballkani să facem mai multe, dar cele șase cu Slavia ne-au calificat, cu toate că cel mai greu a fost cel de azi, mai ales că la 1-0 am ratat două penalty-uri la aceeași fază.

ADVERTISEMENT

Veneam după două meciuri în care totul a fost împotriva noastră: penalty-uri inventate, goluri din ofsaid, goluri anulate nouă.

Mă gândeam ce mai urmează, zic să vezi că dă Slavia gol în minutul și luăm și noi. Le-am zis băieților înainte de meci că au demonstrat că merită să fie în Europa, au jucat deja 13 meciuri, un efort extraordinar, dar, dacă nu vor câștiga azi, va fi degeaba”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare bine pentru grup, s-a format un grup bun, cu jucători veniți de curând. Iată că au dus o echipă din România în primăvara europeană. Speram să fie mai multe echipe, dar nu prea văd în viitor alte echipe sau alți antrenori.

Cred că tot CFR va fi în viitor. Nu prea văd altele. În ultimii șase ani a fost doar CFR. Alte echipe nici nu știu pe unde au fost. În același timp, noi suntem cei mai criticați, antrenorii și jucătorii, pe nedrept.

ADVERTISEMENT

Nu le-am închis gura. Doar până la prima înfrângere. Multă lume e supărată acum, sunt convins. N-are rost să mai fac polemici, cel mai important e că CFR a mers în primăvară, am făcut 10 puncte, ceva incredibil, și am lăsat Slavia acasă”, a continuat Dan Petrescu, conform sport.ro.

„E o victorie mare pentru toată lumea!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre importanța financiară a calificării CFR-ului în primăvara europeană: „E bine pentru club și din punct de vedere financiar, mă bucur foarte mult și pentru fani. O victorie mare pentru toată lumea.

Panin era lângă mine și îmi spunea scorul de la Slavia, i-am spus să mă lase în pace, că nu voiam să știu”.

„Braun a făcut un meci bun și toată apărarea a făcut un meci bun. În afară de un șut scos de Simone, nu țin minte de multe ocazii, dar pe final se putea întâmpla orice.

Mă bucură orice victorie. E clar că nu-mi place să luăm gol. Eroul grupei? Echipa, toți jucătorii. Mai sunt unii care au plecat, și ei ne-au ajutat. Trebuie să le mulțumim și lor, toți au reușit să stea”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT