Fotbal international

Dan Petrescu nu mai are susținerea suporterilor în Turcia. ”Demisionează, pleacă omule!”

21.02.2021 | 19:17
Dan Petrescu nu mai are sustinerea suporterilor in Turcia Demisioneaza pleaca omule
Dan Petrescu la Kayserispor. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este tot mai contestat de fanii lui Kayserispor. După al patrulea meci fără succes în Super Liga Turciei, românului i s-a cerut demisia.

Petrescu a semnat un contract fabulos cu Kayserispor de pe urma căruia ar putea câștiga 500.000 de euro până la jumătatea lunii mai, adică până la sfârșitul sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

Însă, după doar ceva mai mult de o lună pe banca lui Kayserispor, Petrescu ar putea fi demis. Fanii ocupantei locului 16, neretrogradabil, și-au pierdut răbdarea după trei rezultate de egalitate și o înfrângere a echipei favorite.

Mesaje devastatoare la adresa multiplului campion în România

Cu Dan Petrescu pe bancă, Kayserispor a disputat opt meciuri în Super Lig. Două victorii, trei rezultate de egalitate și două eșecuri este bilanțul multiplului campion al României, cu Urziceni și CFR.

ADVERTISEMENT

Fanii au cedat după al patrulea meci la rând fără succes și îi cer demisia celui care visează să antreneze într-o zi pe Chelsea.

”Pleacă Dan Petrescu! Super Lig nu este Liga 1!”, a scris un suporter pe Twitter.

”Demisionează, pleacă omule!”, a fost un alt mesaj postat de suporterii lui Kayseri.

”Cu Dan Petrescu, Kayseri cade mai rapid decât ne așteptam! Crede cineva altceva?”, a reacționat un altul.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dan Petrescu la prezentarea oficială

Ultima oară când Dan Petrescu a preluat un club la retrogradare nu a reușit să salveze situația. S-a întâmplat în China, cu Guizhou Hengfeng, în 2018, alături de care avea să ajungă în liga a doua, după mai puțin de jumătate de an.

La prezentarea oficială de luna trecută, Dan Petrescu le promitea fanilor lui Kayserispor că va sărbători salvarea de la retrogradare ca și cum ar câștiga un nou titlu.

ADVERTISEMENT

”Știu că este dificil, deoarece am venit la o echipă care este în cădere. Dar când voi face această sarcină în mod corespunzător, voi îndeplini o treabă de care mă voi bucura la fel ca de câștigarea campionatului”, spunea Petrescu în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT