Sport

Dan Petrescu nu pleacă de bună voie de la CFR Cluj: „Am contract încă doi ani, trebuie respectat!”

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria obținută de CFR Cluj în duelul cu FC Argeș, scor 1-0 și a recunoscut că nu vrea să plece prea ușor de la echipă.
19.09.2022 | 22:56
Dan Petrescu nu pleaca de buna voie de la CFR Cluj Am contract inca doi ani trebuie respectat
Dan Petrescu nu pleacă de bună voie de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a spus că este bucuros pentru victorie și mulțumit de felul în care au evoluat jucătorii săi.

Dan Petrescu nu pleacă de bună voie de la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria obținută de CFR Cluj în deplasarea cu FC Argeș, scor 1-0. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate decizia pe care Neluțu Varga o va lua în privința tehnicianului, precum și cu ce fost selecționer negociază.

ADVERTISEMENT

„Când pot să folosesc toți jucătorii, facem meciuri bune. Am început foarte bine, trebuia să fie 2,3-0 în primele 20 de minute, parcă nu intra mingea în poartă.

FC Argeș a mai echilibrat meciul puțin. În repriza a doua am avut mai puține ocazii, dar am marcat. Suntem în obiectiv, asta ne dorim noi, să câștigăm campionatul și să mergem mai departe, asta e ce îmi doresc și eu.

ADVERTISEMENT

Cu dreptul a marcat Camora, nu știu când a mai marcat cu dreptul. Cu toți jucătorii am o relație specială”, și-a început Dan Petrescu discursul.

Unicul gol al meciului dintre FC Argeș și CFR Cluj a fost marcat de Mario Camora în minutul 62, după o bâlbâială în careul piteștenilor.

ADVERTISEMENT

„Am un contract, trebuie respectat!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre contractul său și clauzele din el, care trebuie respectate, ferindu-se în a comenta declarațiile patronului Neluțu Varga.

Totodată, antrenorul a mai spus că va avea discuția decisivă cu patronul său în 1-2 zile, explicând că nu va renunța la postul său:

ADVERTISEMENT

„Nu răspund nimic, nu comentez nimic. Vorbesc doar despre meciul cu Argeș. Mâine sau poimâine e posibil să am o discuție cu patronul. Nu vorbesc despre acest subiect”.

„I-am felicitat după meci, nu le-am zis mai nimic. Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Doamne ferește. Am un contract, trebuie respectat. Eu vorbesc despre minte și despre echipă”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT