Fotbal intern

Dan Petrescu nu și-a revenit după eliminarea din Liga Campionilor: „Noi nu investim nimic și vrem rezultate!”

28.08.2020 | 19:21
Dan Petrescu nu sia revenit dupa eliminarea din Liga Campionilor Noi nu investim nimic si vrem rezultate
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu încă nu și-a revenit după dramatica eliminare a CFR-ului din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii au părăsit competiția după ce au fost învinși de Dinamo Zagreb la penalty-uri.

CFR-ul putea să meargă mai departe în Liga Campionilor după ce croații au ratat primii la loviturile de departajare. Golofca însă nu a transformat de la punctul cu var. Dacă dădea gol, clujenii mergeau mai departe.

ADVERTISEMENT

“Meciul cu Dinamo Zagreb a fost unul cu încărcătură, cu dramatism, presiune, stres și s-a terminat cum nu se poate mai rău. Dacă Golofca dădea gol acum eram cei mai buni și cu moralul excelent. Nu am avut timp să vorbesc separat cu jucătorii, dar am vorbit cu echipa”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Dan Petrescu nu și-a revenit după eliminarea din Liga Campionilor: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

„Le-am spus jucătorilor că în niciun caz nu avem voie să dăm vina pe Golofca sau pe Boli. E un an în care nu pierdem meciuri, dar suntem eliminați, la fel ca și cu Sevilla. Eu sunt bucuros de atitudinea jucătorilor, nu am ce să le reproșez.

ADVERTISEMENT

Debeljuh a fost o surpriză plăcută. El a venit târziu și cred că nu a jucat niciodată un asemenea meci. El e un plus pentru noi, rămâne de văzut dacă a fost meciul carierei sau e doar începutul.

Am nevoie de timp să judec un jucător. Să vedem dacă și Vojtus va putea fi la același nivel”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

? Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu Sepsi OSK de mâine seară!Hai CFR! ?

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Friday, August 28, 2020

”Presiunea va fi mult mai mare pe noi”

Pentru CFR Cluj urmează în Liga 1 meciul contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe: „Sepsi tot timpul a fost un adversar incomod pentru CFR. Cu Craiova meritau victoria. Au ratat foarte mult, au jucat mult mai bine. Vor încerca să profite de problemele noastre de lot”, a adăugat antrenorul CFR-ului.

„Eu zic că în atac dacă nu mai pleacă nimeni suntem bine. Sincer nu mă așteptam să nu fim cap de serie. Cred că ar fi fost șansa noastră să ajungem în Champions League în grupe pentru că se juca doar un meci. În dublă manșă cu o echipă mai bună era mult mai greu.

ADVERTISEMENT

Noi am avut obiectiv grupele Europa League. Presiunea va fi mult mai mare pe noi. În cupele europene se poate întâmpla orice. Noi nu investim nimic și vrem rezultate”, a încheiat Petrescu.

Tehnicianul a vorbit și despre eliminaarea Craiovei din Europe League: ”Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa dramă. Noi facem dramă din orice.

Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus… am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo”.

ADVERTISEMENT
Tags: