Fotbal intern

Dan Petrescu nu va fi în Cluj la ora meciului CFR – ȚSKA. Unde va vedea partida decisivă

03.12.2020 | 17:27
Dan Petrescu nu va fi in Cluj la ora meciului CFR  TSKA Unde va vedea partida decisiva
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu se mai află în Cluj! Antrenorul în vârstă de 52 de ani a plecat din oraș, miercuri, 2 decembrie, și astfel nu va fi aproape de foștii săi elevi la ora meciului cu ȚSKA Sofia.

„Bursucul” a mers la București și va rămâne în Capitală timp de câteva zile, după ce și-a încheiat al doilea mandat în Gruia. Petrescu a fost antrenorul lui CFR Cluj în perioada martie 2019 – noiembrie 2020. Anterior, „SuperDan” îi pregătise pe ardeleni și în intervalul iunie 2017 – iunie 2018.

ADVERTISEMENT

Antrenorul, care are în CV trei titluri de campion cu CFR Cluj, deține o reședință în Pipera, acolo unde va locui în perioada imediat următoare.

Dan Petrescu a plecat din Cluj. Unde va vedea fostul antrenor al CFR-ului meciul cu ȚSKA Sofia

După ce se va relaxa timp de câteva zile la București, Dan Petrescu va pleca în Dubai, dar nu pentru a antrena vreo echipă, ci pentru a sta cu familia, care se află în acest moment în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Intențiile lui „SuperDan” pentru perioada imediat următoare ar putea fi deturnate doar în cazul în care apare o ofertă de nerefuzat. În concluzie, fostul antrenor al campioanei României o va încuraja de la distanță pe CFR Cluj, care are un meci decisiv în penultima etapă din grupele Europa League.

Pe locul 3 în clasamentul grupei A, cu patru puncte, ardelenii au nevoie de victorie în fața lui ȚSKA Sofia pentru a spera în continuare la „primăvara” europeană. Spiritul lui Petrescu a rămas însă în Gruia. Clujenii vor fi conduși de pe bancă la meciul cu bulgarii de către „secundul” Valeriu Bordeanu.

ADVERTISEMENT

Petrescu nu duce lipsă de oferte. Cine îl vrea deja pe „SuperDan”

Mai mult ca sigur, Dan Petrescu nu va putea sta prea mult departe de banca tehnică. „Bursucul” chiar a recunoscut la conferința de „adio” de la CFR Cluj că, deși își dorește o vacanță pentru a petrece timp cu familia, la cum se cunoaște, dacă va apărea o ofertă tentantă, crede că o va accepta.

Imediat după ce Petrescu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, au și apărut zvonuri în ceea ce privește următoarea destinație a tehnicianului. Celtic (Scoția) și Al Nassr (Arabia Saudită) par a fi echipele care se interesează cel mai tare de serviciile „Bursucului”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este unul dintre cei mai decorați antrenori din fotbalul românesc. „SuperDan” are în palmares nu mai puțin de cinci trofee interne: patru titluri, trei cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni și o Supercupă a României cu ASA Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT
Tags: