Dan Petrescu nu stă pe bancă cu FCSB! Sancţiuni pentru Hagi şi Steaua

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/03/2018, 16:00
Dan Petrescu nu stă pe bancă cu FCSB! Sancţiuni pentru Hagi şi Steaua

Dan Petrescu a fost trimis în tribune la meciul liderului cu CSM Politehnica Iaşi, iar Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a amănat luarea unei decizii în privinţa perioadei în care acesta va fi suspendat.

Antrenorul lui CFR Cluj a înjurat arbitrii, apoi a fost invitat să ia loc în tribune şi tot de acolo va urmări duelul cu FCSB, din “Gruia”, de la finalul acestei săptămâni.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Meme Stoica a cerut sancţiuni

Managerul de la FCSB a solicitat ca Dan Petrescu să fie dur sancţionat: “Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani. Nu mă interesează aceste acuzaţii, problema este că unii chiar consideră că-şi pot permite orice. Petrescu a înjurat de morţi arbitrii. Că îi înjură pe jucători, e treaba lui. Nu e normal. Totul e o regie. De ce nu îl înjură pe Deac? Pentru că nu i-ar permite. Am lucrat cu Petrescu. Îl înjura pe Epaminonda pentru că ştia că nu îi răspunde. Pe Maftei nu îl înjura, i-a spus că nu poate juca fotbal aşa. Eu am fost suspendat o lună că m-am bucurat excesiv la un gol. Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva lui. E un fost mare jucător, un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu se poate permite”, a spus Mihai Stoica.

Comisia de Disciplină a amendat-o pe FCSB cu 5.000 de lei după meciul cu Viitorul, iar pe Gică Hagi cu 1.000 de lei pentru că a întârziat la interviurile de după meci.  Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×