Dan Petrescu nu stă pe bancă cu FCSB! Sancţiuni pentru Hagi şi Steaua

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/03/2018, 16:00
Dan Petrescu nu stă pe bancă cu FCSB! Sancţiuni pentru Hagi şi Steaua

Dan Petrescu a fost trimis în tribune la meciul liderului cu CSM Politehnica Iaşi, iar Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a amănat luarea unei decizii în privinţa perioadei în care acesta va fi suspendat.

Antrenorul lui CFR Cluj a înjurat arbitrii, apoi a fost invitat să ia loc în tribune şi tot de acolo va urmări duelul cu FCSB, din “Gruia”, de la finalul acestei săptămâni.

Meme Stoica a cerut sancţiuni

Managerul de la FCSB a solicitat ca Dan Petrescu să fie dur sancţionat: “Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani. Nu mă interesează aceste acuzaţii, problema este că unii chiar consideră că-şi pot permite orice. Petrescu a înjurat de morţi arbitrii. Că îi înjură pe jucători, e treaba lui. Nu e normal. Totul e o regie. De ce nu îl înjură pe Deac? Pentru că nu i-ar permite. Am lucrat cu Petrescu. Îl înjura pe Epaminonda pentru că ştia că nu îi răspunde. Pe Maftei nu îl înjura, i-a spus că nu poate juca fotbal aşa. Eu am fost suspendat o lună că m-am bucurat excesiv la un gol. Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva lui. E un fost mare jucător, un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu se poate permite”, a spus Mihai Stoica.

Comisia de Disciplină a amendat-o pe FCSB cu 5.000 de lei după meciul cu Viitorul, iar pe Gică Hagi cu 1.000 de lei pentru că a întârziat la interviurile de după meci. 

Închide ×