Fotbal intern

Dan Petrescu nu vine la finala campionatului! Valeriu Bordeanu poate să aducă al treilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj. Exclusiv

Dan Petrescu nu vine la finala campionatului Valeriu Bordeanu poate sa aduca al treilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și CFR Cluj își joacă finala pentru titlu în Bănie, dar campioana României are un dezavantaj înaintea derby-ului care va stabili campioana.

FANATIK a aflat că Dan Petrescu nu va fi prezent pe banca tehnică a CFR-ului nici pentru partida cu Craiova, la fel cum s-a întâmplat și la meciul cu FC Botoșani, 2-0 și cu FCSB, 2-0.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și încă se află în izolare din cauza virusului.

Dan Petrescu nu vine la finala campionatului

Dan Petrescu nu va fi prezent pe banca tehnică a CFR-ului la finala campionatului cu Universitatea Craiova și nu va putea să le ofere indicații jucătorilor săi așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

În locul său va sta Valeriu Bordeaun, cum s-a întâmplat și la ultimele două partide jucate de CFR Cluj.

Clujenii au sperat că Dan Petrescu va fi lăsat să stea pe bancă la derby-ul cu Craiova

Dan Petrescu a fost infectat cu coronavirus și a fost internat la spitalul din Cluj, dar „bursucul” a fost externat ulterior, iar oficialii campioanei României se așteptau să îl vadă din nou pe banca tehnică chiar la derby-ul decisiv cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Marius Bilașco, unul dintre oficialii campioanei României a declarat după victoria cu FCSB că la Craiova ar putea să facă deplasarea și Dan Petrescu: „Am vorbit înainte de meci cu Dan Petrescu.

Vom vedea dacă va fi pe bancă, sunt niște protocoale care trebuie urmate”.

„El acum este în izolare, acasă. Dacă rezultatele testelor vor fi bune, el ar putea fi și pe bancă”, a spus Bilașco.

ADVERTISEMENT

În meciurile cu FC Botoșani și FCSB, pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj a stat Valeriu Bordeianu, unul dintre secunzii lui Dan Petrescu. Colaboratorul lui a declarat că încearcă să intuiască ce mișcări ar face antrenorul în timpul meciurilor:

„Vă spun sincer, lucrez de 6 ani cu Mister și nu ai cum să îi înțelegi stilul. Nu știu exact ce gândește, dar anticipez ce mutări ar putea face. Cu siguranță vorbim în timpul sesiunii de antrenament, el decide programul, dar în timpul meciurilor nu prea avem cum să comunicăm”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,72 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: