“Şi cu titlu, şi fără titlu, eu nu plec! Dar cei din club decid”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/04/2018, 20:59
“Şi cu titlu, şi fără titlu, eu nu plec! Dar cei din club decid”

Dan Petrescu îşi doreşte stabilitate şi de acaeea şi-a prelungit angajamentul cu CFR Cluj: “Ne-am înţeles verbal, nu neapărat azi. Aşa a vrut clubul, eu vreau mereu să fac performanţă, să nu stau un an şi atât. Dacă rezultatele vor fi bune şi ei mă vor, şi eu aş vrea să rămân. S-au făcut prea multe speculaţii şi chiar nu vreau să plec. Eu sunt bine aici, eu vreau să rămân. Totul depinde de club şi de rezultate, nu de mine.

Şi cu titlu, şi fără titlu, eu nu vreau să plec! Dar cei din club decid. Din partea mea nu, nu o să plec”, a spus Petrescu la un post de televizuine. Antrenorul ardelenilor a vorbit apoi despre schimbarea de pe banca Astrei Giurgiu, după ce Edi Iordănescu a plecat şi Mutu este în pole-positin pentru preluarea funcţiei:

“Mutu va fi antrenor mare”

“Nu aş fi schimbat un antrenor ca Edi Iordănescu. Mutu trăieşte fotbalul, a avut antrenori mari, a fost un jucător mare şi va ajunge şi el un antrenor mare”, a spus Petrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×