Fotbal intern

Dan Petrescu, o nouă inovație la CFR Cluj! Antrenament la baza Craiovei în această dimineață

07.04.2019 | 12:57
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a venit cu o nouă inovație și a efectuat un antrenament chiar în ziua meciului cu U Craiova

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a venit cu o nouă inovație și a efectuat un antrenament chiar în ziua meciului cu U Craiova, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano. Întâlnirea este una extrem de importantă pentru olteni, deoarece în cazul unei înfrângeri ar ieși total din lupta la titlu. De partea cealaltă, ardelenii au un avans considerabil în clasament și își permit și un rezultat de egalitate.

Dan Petrescu, o nouă inovație la CFR Cluj

Revenit pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj în urmă cu aproximativ două săptămâni, Dan Petrescu s-a declarat total nemulțumit după înfrângerea din Cupa României în fața celor de la Astra Giurgiu și înaintea partidei cu U Craiova a venit cu o nouă inovație. ”Bursucul” și-a scos elevii la un antrenament chiar în ziua întâlnirii de pe stadionul Ion Oblemenco.

Dacă de obicei în ziua meciurilor echipele fac doar o dezmorțire, de această dată Dan Petrescu a decis să facă o ședință de pregătire puțin mai intensă sperând astfel să-și capaciteze jucătorii pentru întâlnirea care va începe la ora 20:30. Antrenamentul campioanei en titre a avut loc la baza de pregătire a oltenilor care se află în apropierea aeroportului din Craiova.

Dan Petrescu sărbătorind victoria din meciul de campioan CFR Cluj - AStra Giurgiu
Dan Petrescu sărbătorind victoria din meciul de campioan CFR Cluj – AStra Giurgiu

CFR Cluj, cifre dezastruoase la Craiova

Partida U Craiova – CFR Cluj, derby-ul etapei a patra a play-off-ului, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea acestui joc, ardelenii sunt lideri în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 36 de puncte, fiind urmați de FCSB, cu 31 de puncte, și U Craiova, cu 29 de puncte.

Înaintea acestui joc, ardelenii au o serie foarte bună în deplasările din Liga 1 Betano, înregistrînd doar două înfrângeri în ultimele 24 de meciuri. Vestea proastă pentru ei este că ambele au venit pe stadionul Ion Oblemenco, în fața celor de la U Craiova. Oltenii s-au impusd cu 2-1 și 2-0, între aceste două jocuri mai fiind și o remiză, scor 0-0. De altfel, ardelenii nu au câștigat niciodată în Bănie pe noul stadion.

Tags: