Fotbal intern

Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj: „Sunt fericit aici, dar sunt momente când nu ai ce face”. FANATIK confirmat

22.12.2019 | 20:37
Dan Petrescu pe picior de plecare de la CFR Cluj Sunt fericit aici dar sunt momente cand nu ai ce face FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a reușit o primă parte a sezonului excelentă, obținând calificarea în șaisprezecimile Europa League și să încheie anul pe prima poziție în competiția internă, iar ofertele nu au întârziat să apară. Antrenorul CFR-ului a declarat că este în discuții cu mai multe cluburi, iar o decizie va fi luată până pe 31 decembrie.

FANATIK dezvăluise încă dinaintea partidei cu Astra că Petrescu poate pleca fără ca echipa care îl vrea să plătească vreo clauză în această iarnă, cu o sigură condiţie: dacă termină 2019 pe primul loc!  

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, oferte de la mai multe cluburi

Dan Petrescu a recunoscut că are oferte de la mai multe cluburi, iar până la sfârștiul anului va lua o decizie. Antrenorul CFR-ului susține că este mulțumit de situația de la club, dar dă de înțeles că ar fi dispus să plece în cazul unei oferte tentante.

Am oferte de la mai multe cluburi, discut foarte mult în aceste zile. O să dau un răspuns până la Anul Nou. Cei de la CFR Cluj vor să rămân. Fiecare antrenor are ambițiile lui. Eu sunt fericit aici, am mână liberă, dar sunt momente în care nu ai ce să faci”, a declarat Dan Petrescu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a mai plecat o dată de la CFR

Dan Petrescu a semnat, pentru primul mandat, cu CFR Cluj în vara lui 2018, dar la sfârștiul sezonului, după ce a câștigat titlul în Casa Pariurilor Liga 1, a plecat, fiind convins cu o ofertă bună din partea chinezilor de la Guizhou Hengfeng.

Fără Petrescu, CFR Cluj a ratat calificarea în grupele unei competiții europene, după eliminări în fața lui Malmo și Dudelange, iar în martie tehnicianul de 52 de ani a revenit în Gruia.

ADVERTISEMENT

În al doilea mandat, Petrescu a adus al doilea titlu consecutiv în vitrina celor de la CFR Cluj și a ajuns în play-off-ul de calificare în Champions League, unde a fost eliminată de Slavia Praga, rezultat ce a consemnat „retrogradarea” în grupele Europa League.

CFR a reușit patru victorii în grupa E, din care au mai făcut parte Celtic, Lazio și Rennes, și va întâlni Sevilla în șaisprezecimile competiției continentale. De asemenea, clujenii sunt lideri în Casa Pariurilor Liga 1 la finalul lui 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: