Fotbal intern

Dan Petrescu, petrecere de cinci stele la Dubai! Antrenorul CFR-ului a rupt ringul de dans. VIDEO+FOTO

01.01.2020 | 15:18
Dan Petrescu, Adriana și Jennifer la petrecerea de cinci stele de la Dubai
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj pe prima poziție în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 înainte de finalul anului 2019, iar imediat după etapa 22 a ”fugit” în Dubai.

Dan Petrescu, petrecere de cinci stele la Dubai

Antrenorul celor de la CFR Cluj a ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de soția lui Adriana, dar și de Jennifer Ann-Mary, mezina familiei Petrescu, la Dubai. VEZI VIDEO MAI JOS + FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

După ce a luat cina alături de familia sa, Dan Petrescu a mers să vadă spectacolul de artificii de la Burj Khalifa și nu a putut să o refuze pe micuța Jennifer, cea care l-a invitat la dans.

Dan Petrescu are talent și la dans

Antrenorul campioanei României a dansat cot la cot cu fiica sa cea mai mică, iar imaginile cu cei doi au fost postate de Adriana Petrescu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, meciuri amicale tari în iarnă

După scurta vacanță din Dubai, Dan Petrescu va reveni în România, la Cluj, pentru a pregăti partea a doua a sezonului 2019 – 2020, dar și confruntarea cu Sevilla din șaisprezecimile Europa League.

CFR Cluj va disputa patru meciuri amicale în stagiul de pregătire din iarnă, iar campionii României vor avea ocazia să se dueleze cu ȚSKA Moscova, Arminia Bielefeld, Ferencvaros și Emelec Guayaquil.

ADVERTISEMENT

Amicalele lui CFR Cluj:

  • CFR Cluj – ȚSKA Moscova (Rusia)
  • CFR Cluj – Arminia Bielefeld (Germania)
  • CFR Cluj – Ferencvaros (Ungaria)
  • CFR Cluj – Emelec Guayaquil (Ecuador)

Dan Petrescu ar putea pleca din iarnă de la CFR Cluj

Înainte de finalul anului 2019, Dan Petrescu a dezvăluit că are mai multe oferte din străinătate și a anunțat că va lua o decizie în pauza de iarnă. În cazul în care antrenorul va decide să plece, atunci acesta o va putea face fără să plătească vreo clauză.

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluia pe 16 decembrie 2019 că Dan Petrescu are o clauzăcu care ardelenii îl puteau ține legat, dar există și una la fel de interesantă, nu legată de bani, ci de performanță. Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj pe primul loc și a ieșit din grupele Europa League, iar el poate pleca în această iarnă fără ca clubul să emită vreo pretenție.

ADVERTISEMENT
Tags: