Fotbal intern

Dan Petrescu pierde un al doilea jucător important după portarul Arlauskis. Kevin Boli pleacă de la CFR Cluj!

20.04.2020 | 18:27
Dan Petrescu pierde un al doilea jucator important dupa portarul Arlauskis Kevin Boli pleaca de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu primeşte numai veşti proaste în această perioadă de oprire forţată a Casei Pariurilor Liga 1 din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit şi România de mai bine de o lună.

Portarul Giedrius Arlauskis este primul

Antrenorul campioanei CFR Cluj, care este şi liderul în actualul sezon, l-a pierdut deja în vederea viitoarei ediţii pe portarul lituanian Gedrius Arlauskis, aşa cum FANATIK.ROv-a informat în exclusivitate. Petrescu a aflat acum că un al doilea jucător adus de el va părăsi clubul din Gruia.

ADVERTISEMENT

Este vorba de fundaşul central francez Kevin Boli, cel care a venit târziu, la începutul lui septembrie 2019, sub formă de împrumut, din China. Şi care are o relaţie specială cu tehnicianul român, cu care a lucrat şi în China. Dar Petrescu are şi o veste bună, revenirea lui Culio.

Kevin Boli revine la Guizhou

Kevin Boli e nevoit să revină la echipa de la care a fost împrumutat, Guizhou Zhicheng, dar e convins că nu va rămâne acolo.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiam ce voi face odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. După, cu atât mai puţin. Trebuia să mă întorc în China în iulie. Dacă sezonul se reia în România şi se va juca şi după luna iunie, atunci nu ştiu ce se va întâmpla.

Trebuie să îşi caute club

Cei de la Guizhou nu contează pe mine. Aşadar, dacă nu aş găsi un alt club în China, ar fi o surpriză pentru mine să mă întorc la Guizhou. Cea mai bună soluţie ar fi să-mi caut un alt club”

ADVERTISEMENT

Kevin Boli mai are contract cu clubul chinez până în decembrie 2020. Chinezii au plătit lui CFR Cluj 2,5 milioane euro pentru a-l transfera. Boli nu ar zice nu unei oferte de la campioana României.

Nu ar zice nu dacă ar rămâne la Cluj

„Da. De ce nu? Mă simt bine. Mereu am avut încredere în mine, dar e adăvarat că perioada petrecută în China a fost dificilă. Nu am fost integrat în echipă. Am fost lăsat pe margine de grup.

ADVERTISEMENT

Am căutat o scăpare şi am reuşit să vin în Europa, la CFR Cluj, dar foarte târziu, la începutul lunii septembrie în 2019. Am ratat pregătirea cu echipa şi am avut probleme fizice. Totuşi, am fost aruncat în luptă şi după 15 zile am jucat împotriva lui Lazio, în Europa League”

ADVERTISEMENT