Fotbal intern

Dan Petrescu pleacă la Al Nasr Riad! Arabii îi achită clauza de reziliere cu CFR Cluj. Exclusiv

05.11.2020 | 22:01
Dan Petrescu pleaca la Al Nasr Riad Arabii ii achita clauza de reziliere cu CFR Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se pregătește să o părăsească pe CFR Cluj și să semneze cu saudiții de la Al Nasr Riad. Antrenorul urmează să se vadă zilele următoare cu reprezentanții vicecampioanei Arabiei Saudite pentru negocieri finale, aceștia anunțându-l pe Petrescu că-i vor achita clauza de reziliere!

FANATIK a aflat că arabii de la Al Nasr au devenit foarte insistenți în ultimele zile, dar Dan Petrescu a amânat discuții mai detaliate după deplasarea pe care CFR Cluj tocmai a disputat-o la Roma. Unde Petrescu și CFR Cluj au suferit o mare umilință, 0-5!

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj la Al Nasr Riad. Arabii l-au anunțat că-i achită clauza de reziliere cu campioana României

Noul mandat al lui Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj este pe final. Antrenorul a dat primele semnale de despărțire la finalul eșecului cu Gaz Metan Mediaș, la cald, anunțând că va demisiona după meciul cu AS Roma.

Între timp, a creat impresia că s-ar fi calmat, spunând la conferința dinaintea întâlnirii de pe „Olimpico” că își dorește să-și ducă la final mandatul care expiră în vara lui 2022. Dar lucrurile nu stau deloc așa!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Petrescu este aproape de plecarea la Al Nasr Riad, vicecampioana Arabiei Saudite, care a pierdut titlul în sezonul anterior în fața lui Răzvan Lucescu, tehnicianul celor de la Al Hilal. Cel mai important detaliu din această mutare este că șeicii de la Al Nasr Riad i-au transmis impresarului lui Dan Petrescu că-i vor achita tehnicianului clauza de reziliere a angajamentului cu CFR Cluj!

Petrescu se pregătește să meargă la negocieri în Arabia Saudită. Sau poate vin arabii în România!

Negocierile finale între Petrescu și reprezentanții lui Al Nasr Riad se vor purta în zilele următoare. Arabii sunt extrem de nemulțumiți de prestația echipei în noul sezon, Al Nasr având trei eșecuri în primele trei etape! În aceste condiții, scaunul portughezului Rui Vitoria și-a rupt picioarele!

ADVERTISEMENT

Al Nasr se pregătește să-l aducă pe Dan Petrescu, cel care a făcut performanță cu CFR Cluj. Îi pregătesc un salariu anual de 2,5 milioane de euro, la care se adaugă plata clauzei de reziliere pentru ca CFR să-l lase să plece. Și, surpriză!, deși s-au vehiculat milioane de euro în ceea ce privește clauza, FANATIK a aflat că aceasta este de „doar” 500.000 de euro!

Urmează ca în week-end-ul următor, Dan Petrescu să se vadă și să negocieze concret cu reprezentanții lui Al Nasr. Fie Petrescu merge în Arabia Saudită, fie arabii vin în România! Încă nu e clar dacă Petrescu va mai sta pe banca CFR-ului și duminică, la Pitești, cu FC Argeș, sau va renunța să facă deplasarea așa cum avea în intenție după 1-2 cu Mediașul.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a transmis în față tehnicianului că poate pleca dacă-și achită cei 500.000 de euro prevăzuți în contract

Oricum relațiile dintre Dan Petrescu și șefii de la CFR Cluj, în principal patronul Neluțu Varga, s-au răcit considerabil de mai multă vreme. Antrenorul a creat o atmosferă tensionată, plângându-se non-stop în această toamnă de probleme financiare și lipsa achizițiilor.

FANATIK a dezvăluit imediat după CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 1-2 o discuție aprinsă între Varga și Dan Petrescu în loja patronului. Sătul de reproșurile permanente ale antrenorului, Neluțu Varga nu a mai rezistat și i-a spus direct în față: „Dacă vrei să pleci, ok, dar dă banii înapoi!”

Patronul celor de la CFR Cluj s-a referit nu doar la clauza de reziliere, pe care Al Nasr e gata s-o achite, ci și la anumiți bani pe care Petrescu i-a încasat în vară de la CFR. Despărțirea e iminentă!

  • 360.000 de euro este contractul anual al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, angajament ce expiră în 30 iunie 2022
  • 500.000 de euro este clauza pe care Petrescu trebuie s-o achite dacă pleacă sau Varga să i-o bage în conturi dacă-l dă afară
ADVERTISEMENT
Tags: