Fotbal intern

Dan Petrescu prefaţează duelul cu Dinamo: “Pentru jucători e mai bine că nu iau banii, îi cheltuie repede! Uhrin a reuşit ceva magic”

09.11.2019 | 15:44
Dan Petrescu prefateaza duelul cu Dinamo Pentru jucatori e mai bine ca nu iau banii ii cheltuie repede Uhrin a reusit ceva magic
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, programat duminică de la ora 19:00, despre situația financiară a cluburilor din România. Antrenorul celor de la CFR Cluj consideră că nu este neapărat rău că jucătorii au restanțe salariale, pentru că, de obicei îi cheltuie prea repede. De asemenea, Petrescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Dusan Uhrin, despre care spune că a făcut “ceva magic ” la Dinamo.

Dan Petrescu nu vede o problemă în faptul că jucătorii nu sunt plătiți la timp

Dan Petrescu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că primele și salariile restante de la cluburile din Casa Pariurilor Liga 1 nu ar trebui să reprezinte o problemă. Antrenorul campioanei oferă ca argument achizițiile costisitoare făcute de fotbaliști. Înaintea jocului direct, Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Dusan Uhrin, iar Dan Nistor este considerat cel mai pericolos jucători din tabăra dinamovistă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii mereu zic că au de luat bani, n-au plecat niciodată fără bani de la CFR. Pentru unii e mai bine că nu-i primesc, că-i cheltuiesc prea repede. Își iau cine știe ce mașini, mai bine să stea la club banii, stau ca la bancă. La Dinamo este altceva, nu mai e echipa de la începutul sezonului. Dusan Uhrin a făcut ceva magic. Au câștigat ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Am înțeles că s-a lucrat foarte mult la faze fixe. Forma bună a lui Dan Nistor, care e și pasator și marcator, este peste tot pe teren, ne îngrijorează. Chiar și cu U Craiova au arătat bine, au pierdut după niște greșeli de arbitraj“, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR, lider indiferent de rezultat

Înaintea meciului cu Dinamo, programat duminică de la ora 19:00, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj este lider în clasament. Formația lui Dan Petrescu va rămâne în vârful ierarhiei indiferent de rezultatul din Șoseaua Ștefan cel Mare, profitând de remiza înregistrată de Viitorul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova poate egala la puncte (30) campioana ultimelor două stagiuni, în cazul unui succes în meciul cu Chindia Târgoviște.