Dan Petrescu, prezentat în China! Salariu fabulos. Foto

Marian Popovici   
in Fotbal international
13/06/2018, 15:54
Dan Petrescu, prezentat în China! Salariu fabulos. Foto GALERIE FOTO
Dan Petrescu, prezentat

Dan Petrescu a fost prezentat la noua sa echipă, Guizhou Hengfeng. Antrenorul român şi staff-ul său au fost prezentaţi oficial la noua sa echipă. Antrenorul român a afirmat că: “Dintre primii 10 antrenori ai lumii, nu ştiu câţi au un asemenea contract”

Dan Petrescu, prezentat în China! Bogdan Mara a declarat că salariul lui Dan Petrescu se apropie de cel al lui Jose Mourinho la Manchester United. Portughezul are un contract de 15 milioane de euro pe sezon în Anglia. Vezi imagini în galerie foto de la prezentarea lui SuperDan 

Dan Petrescu, prezentat în China! A câştigat Cupa Chinei

Dan Petrescu, prezentat în China! Guizhou Hengfeng este ultima clasată în campionatul Chinei şi obiectivul lui SuperDan în acest sezon este salvarea de la retrogradare. Dan Petrescu este la a doua aventură în campionatul din China, după ce a antrenat Jiangsu Sunning, în sezonul 2015-2016.

Dan Petrescu, prezentat în China! În sezonul petrecut în China, Dan Petrescu a reuşit să câştige Cupa. Apoi, antrenorul român s-a întors în Rusia la Kuban Krasnodar. Misiunea lui Dan Petrescu va fi una foarte dificilă, Guizhou având doar 4 puncte după primele 11 meciuri.

 

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.