Dan Petrescu, prezentat în China! Salariu fabulos. Foto

Marian Popovici   
in Fotbal international
13/06/2018, 15:54
Dan Petrescu, prezentat în China! Salariu fabulos. Foto GALERIE FOTO
Dan Petrescu, prezentat

Dan Petrescu a fost prezentat la noua sa echipă, Guizhou Hengfeng. Antrenorul român şi staff-ul său au fost prezentaţi oficial la noua sa echipă. Antrenorul român a afirmat că: “Dintre primii 10 antrenori ai lumii, nu ştiu câţi au un asemenea contract”

Dan Petrescu, prezentat în China! Bogdan Mara a declarat că salariul lui Dan Petrescu se apropie de cel al lui Jose Mourinho la Manchester United. Portughezul are un contract de 15 milioane de euro pe sezon în Anglia. Vezi imagini în galerie foto de la prezentarea lui SuperDan 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Dan Petrescu, prezentat în China! A câştigat Cupa Chinei

Dan Petrescu, prezentat în China! Guizhou Hengfeng este ultima clasată în campionatul Chinei şi obiectivul lui SuperDan în acest sezon este salvarea de la retrogradare. Dan Petrescu este la a doua aventură în campionatul din China, după ce a antrenat Jiangsu Sunning, în sezonul 2015-2016.

Dan Petrescu, prezentat în China! În sezonul petrecut în China, Dan Petrescu a reuşit să câştige Cupa. Apoi, antrenorul român s-a întors în Rusia la Kuban Krasnodar. Misiunea lui Dan Petrescu va fi una foarte dificilă, Guizhou având doar 4 puncte după primele 11 meciuri.

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×