Fotbal international

Dan Petrescu l-a copiat pe Șumudică după victoria cu Bașakșehir: ”Să ia mingea acasă, eu am trei puncte”. Video

19.01.2021 | 18:48
Dan Petrescu la copiat pe Sumudica dupa victoria cu Basaksehir Sa ia mingea acasa eu am trei puncte Video
Meciurile stranierilor în weekend. Dan Petrescu dă piept cu FenerbahceSursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Kayserispor, Dan Petrescu, a oferit prima reacție după victoria cu Istanbul Bașakșehir, scor 2-0, din etapa a 20-a din Turcia.

”Bursucul” se află la primul succes la noua sa formație, iar atacantul Denis Alibec a fost decisiv reușind să marcheze o ”dublă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a declarat în repetate rânduri că îl apreciază mult pe Alibec pe care îl consideră cel mai bun atacant din România. El nu a ascuns faptul că l-ar fi dorit la CFR Cluj, chiar înainte ca atacantul să semneze cu cei de la Kayserispor.

Reacție fabuloasă a lui Dan Petrescu după victoria cu Bașakșehir

La finalul victoriei cu Istanbul Bașakșehir, Dan Petrescu a venit la interviuri extrem de euforic și a oferit o reacție spumoasă atunci când i s-a spus că adversarul a avut o posesie zdrobitoare: ”Bașakșehir a avut posesie de 69 la sută. Ei să ia mingea acasă, eu am trei puncte”.

ADVERTISEMENT

Un discurs asemănător a avut și Marius Șumudică după o victorie obținută cu Gaziantep la finalul anului trecut, într-un meci cu Alanyaspor. ”Echipa adversă a avut posesia mingii de 76%. Dacă vor, pot să ia mingea acasă, eu am 3 puncte și 3 goluri”, spunea atunci Șumudică.

Apoi, Dan Petrescu și-a lăudat jucătorii și le-a transmis conducătorilor că mai are nevoie de câteva transferuri: ”A fost un meci foarte bun pentru noi. Stresul și presiunea au fost mari pentru noi. A fost primul meci acasă, ca antrenor al lui Kayseri, și sunt foarte fericit.

ADVERTISEMENT

Am spus înaintea meciului, obiectivul meu este să salvez echipa, suntem încă într-o situație foarte periculoasă. Dar eu voi munci din greu să ating obiectivul. Trebuie să aducem niște jucători, noi fețe, sânge proaspăt, dar nu va fi ușor”.

După succesul în fața fostei campioane, care a scos echipa de pe locurile retrogradabile, jucătorii de la Kayserispor au pornit petrecerea în vestiar. Unul dintre cei mai vocali fotbașiti a fost fundașul român Cristi Săpunaru, care este și unul dintre căpitanii formației.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a reușit să îl resusciteze pe Denis Alibec, iar asta s-a văzut în confruntarea cu Istanbul Bașakșehir, campioana en-titre a Turciei. Atacantul român a marcat primele sale goluri în campionat și turcii au uitat deja prestațiile modeste din ultimele luni.

Pentru Kayserispor urmează un meci foarte important cu unul dintre granzii Turciei, Fenerbahce Istanbul, meci programat pe 25 ianuarie.

ADVERTISEMENT
Tags: