Sport

Dan Petrescu primește întăriri după eliminarea din Cupa României. A fost adus un atacant din Turcia

CFRF Cluj a oficializat transferul lui Hadi Sacko, un atacant african crescut în Franța, la Bordeaux. Ultimele sezoane și le-a petrecut în Turcia, la Denizlispor.
24.09.2021 | 16:59
Dan Petrescu primeste intariri dupa eliminarea din Cupa Romaniei A fost adus un atacant din Turcia
ADVERTISEMENT

Dorința lui Dan Petrescu a fost îndeplinită. La mai puțin de 24 de ore după meciul pierdut în fața Universității Craiova, scor 0-1, în șaisprezecimile Cupei României, CFR Cluj a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, transferul atacantului Hadi Sacko (27 de ani).

Originar din Mali, acesta și-a petrecut ultimele două sezoane în Turcia, la Denizlispor, formație pentru care a bifat – conform comunicatului emis de ardeleni – nu mai puțin de 60 de partide și a reușit să înscrie șapte goluri.

ADVERTISEMENT

Campioana nu are de gând să se oprească, însă, aici. Potrivit fostului căpitan al Rapidului, Cristi Dulca, „Bursucul” încearcă să perfecteze alte trei transferuri în următoarea perioadă, printre care și pe cel al fiului său, Marco, legitimat la Chindia Târgoviște.

Încă un atacant în Gruia. E crescut de Bordeaux și vine din Turcia

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul atacantului Hadi Sacko! Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și multă baftă în tricoul vișiniu! Bienvenue, Hadi!”, se arată în comunicatul publicat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cristi Dulca susține că fiul său este dorit de Dan Petrescu, dar Chindia neagă discuțiile

Chiar dacă perioada de mercato a ajuns la final, Neluțu Varga a pus ochii pe Marco Dulca și încearcă să-l transfere în Gruia, alături de alți doi jucători importanți. Zvonul a fost lansat chiar de tatăl mijlocașului legitimat la Chindia Târgoviște.

Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători, foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători. 99% vor veni trei jucători.

Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca pentru Look Sport.

Cu toate acestea, oficialii târgovișteni au negat vehement orice discuție și au lăsat de înțeles că transferul s-ar putea realiza doar în perioada de mercato din iarnă. „Bat câmpii. Eu nu știu cu cine au discutat. Este perioadă de transferuri acum? S-a terminat din 6 septembrie. Ce discuții să fie? Eu n-am avut niciun fel de discuție. 

Poți lua un jucător liber, dar Dulca nu e liber, nu-l pot lua. Nu au existat discuții. Poate a avut el o discuție personală cu Neluțu Varga, habar n-am. Dacă este așa, nu pot să mă opun, dar nu se poate întâmpla nimic cu Marco Dulca acum, din moment ce nu e perioadă de transferuri.

Eu n-am avut nici cea mai mică discuție despre Marco Dulca! Poate la iarnă, dar acum n-a fost nimic. Eu spun realitatea, nu bat câmpii”, a reacționat președintele Chindiei, Marcel Ghergu,  conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: