Fotbal international

Dan Petrescu, probleme mari de tot în China! “O să mă bat să nu retrogradez în liga a 3-a!”

01.01.2019 | 14:24
Dan Petrescu probleme mari de tot in China O sa ma bat sa nu retrogradez in liga a 3a

Dan Petrescu a retrogradat în liga a doua din China, dar problemele nu s-au oprit aici pentru antrenorul român. Tehnicianul spune că fotbalul din zonă e în plină recesiune și mai toată lumea taie din buget. Și echipa lui traversează o perioadă proastă. Șefii lui Guizhou încearcă de zor să reducă din cheltuieli ceea ce îi complică situația. Cu toate acestea, Petrescu n-ar vrea să plece din China. Are în continuare un salariu bun și vrea să mai rămână măcar un an în Asia. Un singur lucru nu îi convine antrenorului – obiectivul formației s-ar putea schimba dramatic.

Am un contract valabil pana in decembrie 2019, ramane de vazut ce vor decide cei de la echipa. Sunt probleme financiare foarte mari in China, deja vreo patru echipe au disparut din divizia B, asa am inteles. Erau echipe bune si mari, cred ca si la noi la echipa sunt ceva probleme pentru ca se vrea anul viitor maxim sa ramanem in divizia B. In momentul asta, ei spun ca vor sa continue cu mine, chiar sa prelungeasca acordul. Dar pana nu ajung acolo si ma conving eu ce se intampla, nu stiu… Am contract si voi merge in China la inceputul anului. Am cateva oferte din Golf, au fost si ceva echipe din Romania care m-au contactat, dar le-am spus ca nu se poate pentru ca am contract”, a spus Dan Petrescu pentru PRO TV.

Dan Petrescu, probleme mari de tot în China! Antrenorul Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 29 octombrie 2017. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro
Dan Petrescu a cucerit titlul cu CFR Cluj în stagiunea precedentă

Dan Petrescu, probleme mari de tot în China!

Dan Petrescu a luat titlul sezonul trecut în Liga 1 Betano cu CFR Cluj, apoi a acceptat oferta chinezilor. A încercat să salveze echipa de la retrogradare, dar nu a reușit acest lucru. Nu o dată au spus şefii echipei că încearcă să ajungă la o înţelegere cu antrenorul român al cărui salariu este considerat mult prea mare pentru pretenţiile unei formaţii ajunsă între timp în liga a doua.

  • 2 titluri a câștigat Dan Petrescu ca antrenor în Liga 1 Betano
Tags: