Fotbal intern

Dan Petrescu, probleme uriașe pentru dubla cu Celtic: ”Nu cred că va juca niciun meci”

02.08.2019 | 21:04
Dan Petrescu are probleme uriașe înaintea dublei cu Celtic Glasgow

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, are probleme uriașe înaintea dublei cu Celtic Glasgow, din turul trei preliminar al Champions League, în care nu va putea folosi unul dintre cei mai buni jucători. Campioana din Casa Pariurilor Liga 1 a obținut o calificare muncită în această fază a competiției, eliminând formația israeliană Maccabi Tel Aviv cu scorul general de 3-2.

Dan Petrescu, probleme uriașe pentru dubla cu Celtic: ”Dacă riscăm, putem să-l pierdem în play-off”

Bucuria calificării în turul trei preliminar al Champions League este umbrită de accidentarea celui mai în formă jucător de la CFR Cluj, Dan Petrescu anunțând că nu-l va avea la dispoziție pe Juan Culio pentru dubla cu Celtic Glasgow. ”Culio nu cred că va juca niciun meci cu Celtic, decât dacă va face o minune doctorul. Nu sunt adeptul să riscăm cu jucătorii şi să piardă tot anul, pentru un meci. Dacă riscăm, putem să-l pierdem în play-off”, a spus ”Bursucul”.

”Jucătorul va decide cum se simte. Am mare încredere în el. Să intre direct la meciul al doilea ar fi extrem de riscant. Ar fi o decizie riscantă. Celtic are 41 de jucătători la lista UEFA, la meciul cu noi, iar noi avem 22, dintre care doi crescuţi de club, Horj şi Păun, doi portari şi doi accidentaţi, Culio şi Perreira”, a mai declarat Dan Petrescu, conform prosport.ro.

Dan Petrescu vorbind cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj – FC Astana din Champions League

”Țucudean a început să aibă mai mult entuziasm”

Tehnicianul formației CFR Cluj a precizat că George Țucudean se antrenează normal, dar nu știe dacă se va putea baza pe el la meciul cu Celtic Glasgow. ”Ţucudean s-a antrenat, n-a pierdut niciun antrenament de o săptămână. Mi s-a părut că începe să aibă chiar mai mult entuziasm, dorinţă. Parcă le pierduse în ultimul timp. Mi-a plăcut ce am văzut, dar vom vedea la meci ce poate să facă George Ţucudean”, a mai afirmat Petrescu.

Prima manșă a întâlnirii CFR Cluj – Celtic Glasgow, din turul trei preliminar al Champions League, va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca. Returul se va disputa marți, 13 august, de la ora 21:45, pe stadionul Celtic Park din Glasgow. Ambele întâlniri vor fi transmise în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri