Fotbal international

Dan Petrescu pune presiune pe arbitru înainte de Celtic – CFR. “Sper să nu avem probleme și să fie corect!”

13.08.2019 | 10:08
Dan Petrescu pune presiune pe arbitru inainte de Celtic  CFR Sper sa nu avem probleme si sa fie corect

Dan Petrescu pune presiune pe arbitru înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca pe terenul celor de la Celtic Glasgow, azi, de la ora 21.45, în manșa retur a turului 3 preliminar din Champions League. Antrenorul campioanei României susține că își dorește ca centralul Andris Treimanis să fie corect. Mai mult, tehnicianul român s-a arătat încrezător în conferința de presă susținută înaintea returului de pe “Celtic Park”.

Dan Petrescu pune presiune pe arbitru înainte de Celtic – CFR

„Suntem încrezători! Ce simt? Ce vreau, mai bine spus: să nu ne speriem, să avem entuziasm, una peste alta să facem meciul vieții. Și eu, dar mai ales jucătorii. Și în momentele-cheie să avem puțin noroc. La Cluj-Napoca n-am avut, poate avem mâine seară! (Despre faptul că pe Celtic Park se spune că dacă gazdele nu marchează repede, fanii devin nervoși) Mai nervoși ca în Gruia? Păi, la noi fluieră din minutul 10. Lăsând gluma la o parte, e un stadion incredibil, poate cel mai frumos din lume, trebuie să jucăm fotbal și să producem miracolul. Voi spuneți că șansele sunt egale, dar nu e așa. Ei au fotbaliști de milioane…

Sper să compensăm cu inteligență și să nu avem probleme cu arbitrul. Am înțeles că e avocat… Nu știu ce trebuie să facă, știu doar că trebuie să fie corect. În China, când am fost, era VAR, era o plăcere să stau pe bancă, nu avem nici o problemă. E greu de repetat succesul cu Glasgow Rangers (n.r. 4-1 a învins Unirea, în 2009). Sunt echipe diferite, și Glasgow Rangers și Celtic, și noi față de Urziceni. Eu îmi doresc să prindem play-off-ul, sper că pe cel de Champions League”, a spus Dan Petrescu în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Celtic, conform gsp.ro.

Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu, mesaj pentru susținătorii CFR-ului

“Mă doare rău absența lui Culio, ar fi însemnat mult pentru echipă. Concluzia este: încurajați echipa, CFR-ul și pe Dan Petrescu! Am și eu vreo 16 ani de antrenor, vreo 20 ca jucător, am reușit și victorii mari cu echipe mari. Un play-off de Liga Campionilor ar fi ceva fantastic!”, spus Petrescu.

Partida retur din turul 3 preliminar al Champions League dintre Celtic Glasgow și CFR Cluj va fi condusă de arbitrul din Letonia Andris Terimanis, care va fi ajutat de asistenții Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs. Rezervă a fost ales de UEFA Aleksandrs Golubevs.

Tags: