Dan Petrescu a fost la un pas de FCSB! Dezvăluirea lui MM

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/02/2018, 23:34
Dan Petrescu a fost la un pas de FCSB! Dezvăluirea lui MM

CFR Cluj şi FCSB sunt cele două mari favorite la câştigarea campionatului. Ambele formaţii au pornit sezonul cu antrenori noi pe bancă, după ce Nicolae Dică a prealuat-o pe vicecampioana României, în timp ce Dan Petrescu a fost numit la cârma echipei din Gruia.

Mihai Stoica a dezvăluit că în vară avea două nume pe listă, pentru postul de antrenor al celor de la FCSB. Oficialul steliştilor a declarat că Dan Petrescu se afla pe lista lui, mai ales că cei doi au lucrat împreună la Unirea Urziceni.

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, campioni cu Unirea

“În vară am avut două opţiuni. Nicolae Dică şi Dan Petrescu. Am lucrat cu mulţi antrenori mari de-a lungul timpului. E un antrenor bun, fără el nu câştiga Unirea Urziceni campionatul”, a declarat Mihai Stoica pentru PRO X.

Dan Petrescu şi Mihai Stoica au lucrat împreună la Unirea Urziceni, unde au câştigat titlul în sezonul 2008-09. În actualul sezon, cei doi s-au contrat de mai multe ori pe tema arbitrajului, în special de la meciurile dintre FCSB şi CFR Cluj.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.