Fotbal intern

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Gigi Becali! „A avut o declarație deplasată”

29.12.2018 | 20:34
Dan Petrescu raspuns dur pentru Gigi Becali A avut o declaratie deplasata

Dan Petrescu nu a tăcut prea mult timp și a avut un răspuns dur pentru Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a precizat că nici nu s-a pus problema ca fostul antrenor al CFR-ului să ajungă pe banca roș albaștrilor. “Nu l-am adus pe Petrescu pentru că îi injură pe fotbaliști”, a spus latifundiarul din Pipera. Nu i-a picat prea bine lui Petrescu declarația omului de afaceri. Tehnicianul chinezilor de la Guizhou i-a bătut obrazul lui Becali și i-a adus aminte acestuia că nu a avut probleme cu jucătorii la nicio echipă pe care a pregătit-o.

“A fost o declaratie deplasata a domnului Becali si el trebuie sa se gandeasca ca relatia mea cu jucatorii a fost tot timpul excelenta oriunde am antrenat!”, a zis Dan Petrescu, vizibil iritat de cuvintele patronului FCSB.

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Gigi Becali! Antrenorul Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 29 octombrie 2017. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro
Dan Petrescua câştigat titlul sezonul trecut alături de CFR Cluj

Dan Petrescu, răspuns dur pentru Gigi Becali!

Mai mult de atât, Dan Petrescu i-a făcut și o promisiune latifundiarului din Pipera. Antrenorul vrea să revină în Liga 1 Betano și să mai ia o dată titlul. Petrescu își dorește să o facă, de data aceasta, alături de o altă formaţie, după ce a ieşit până acum campion cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj. “Mi-aș dori ca al treilea campionat să-l iau cu altă echipă din România. Pot să ies la pensie fără probleme după!”, a adăugat Petrescu.

Dan Petrescu nu-i oferă lui Becali nici prea multe șanse în lupta pentru titlu, în acest sezon. Antrenorul român merge mai degrabă pe mâna fostei sale formații, CFR Cluj. Petrescu știe și unde greșește Becali. Schimbarea antrenorului și a lotului în plin campionat n-au cum să aduc un plus valoare. “Numai CFR ar putea sa piardă campionatul. La FCSB schimbarea antrenorului și venirea altor jucători, nu aduce decât probleme!”, a mai spus Dan Petrescu

  • 6 puncte are CFR Cluj în plus față de FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano