Sport

Dan Petrescu, răspuns scurt și la obiect când a fost întrebat dacă va merge la FCSB. Ce spune despre problemele de lot înainte de meciul cu FC U Craiova

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare duelului CFR Cluj - FC U Craiova despre posibiltatea de a o antrena pe FCSB.
07.11.2022 | 14:35
Dan Petrescu raspuns scurt si la obiect cand a fost intrebat daca va merge la FCSB Ce spune despre problemele de lot inainte de meciul cu FC U Craiova
Dan Petrescu, mulțumit de realizările CFR-ului după calificarea în sferturile Cupei României Betano. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este antrenorul momentului în fotbalul românesc. „Bursucul” a calificat-o pe CFR Cluj în primăvara europeană, iar acum se pregătește de meciul cu FC U Craiova, luni, 7 noiembrie 2022, în etapa a 17-a din SuperLiga. Tehnicianul campioanei României a răspuns clar când a fost întrebat dacă va merge la FCSB.

Dan Petrescu, răspuns care nu lasă loc de îndoieli când a fost întrebat dacă va merge la FCSB

CFR Cluj se pregătește pentru duelul cu FC U Craiova, partidă care închide etapa a 17-a din SuperLiga. Dan Petrescu, antrenorul care s-a calificat pentru a treia oară în carieră în primăvara europeană, a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului că speră să rămână cât mai mult la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu, eu sunt la CFR și sper să rămân cât mai mult. V-am spus și înainte să am probleme aici că nu depinde de mine. Dacă ar depinde de mine, aș rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a primit două oferte de-a lungul carierei din partea celor de la FCSB. Prima oară se întâmpla în sezonul 2003-2004, iar în urmă cu 10 ani, „Bursucul” era contactat de „roș-albaștri” pe vremea când antrena în Rusia, la Kuban Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, probleme de lot înainte de meciul cu FC U Craiova: „Tot anul a fost accidentat”

CFR Cluj are nevoie de victorie în meciul din Gruia cu FC U Craiova pentru a se apropia de Farul care a luat avans în fruntea clasamentului. Dan Petrescu s-a plâns de accidentările din lot la conferința de presă premergătoare meciului și a răbufnit la adresa a doi fotbaliști.

„Camora nu a revenit la antrenament, vine doar ca spectator. Până la pauza Mondialului trebuie să ne descurcăm fără el. La meciul din campionat îl avem doar pe el pus pe listă, dintre fundașii stânga. Doar Braun și Manea sunt fundași laterali, e puțin în filosofia mea.

ADVERTISEMENT

În continuare sunt aceleași probleme, Buș, care tot anul a fost accidentat, 150 de accidentări. Eu n-am mai văzut așa ceva. Bîrligea care mereu e accidentat și el, din păcate. Avem soluții puține pentru regula U21, această regulă ne-a cam încurcat. Petrila doar un gol, restul nimic. Mi se pare prea puțin”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

„Bursucul” se teme de clubul lui Adrian Mititelu și susține că avea nevoie de o pauză de recuperare după meciurile din Conference League pentru a o întâlni pe FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Nu știu care a fost problema cu FCU Craiova. Dacă cineva ne-a dominat tot meciul în acest campionat, echipa aia a fost Craiova. Nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo. Parcă prea repede vine meciul acesta, după calificarea în Conference League, mai aveam nevoie de măcar o zi de odihnă în plus. Dar asta este”, a mai spus Dan Petrescu. În tur, oltenii s-au impus cu 3-1.

MM Stoica, despre Dan Petrescu la FCSB: „Becali nu vrea să trăim cu emoții”

Rămasă fără antrenor, informație dezvăluită în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, FCSB este în căutarea unui nou tehnician. MM Stoica a răspuns sincer când a fost întrebat dacă Dan Petrescu o va antrena vreodată pe vicecampioana României.

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”

Suporterii s-ar bucura de rezultate, dar Gigi nu. Când a fost Zenga, nu era mulțumit, nu îi plăcea cum joacă echipa. Gigi are o chestie, că vrea posesie, posesie. El vrea să aibă siguranță când e mingea la noi, să nu trăim cu emoții”, a declarat MM Stoica, la TV Orange Sport.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2024. Dezvăluire la „Fanatik SuperLiga”

La mijlocul lunii septembrie, Dan Petrescu a fost aproape să părăsească banca celor de la CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Atmosfera s-a redresat treptat în cadrul clubului ardelean, iar Neluțu Varga a anunțat în ediția de vineri, 4 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că vrea să-i prelungească contractul „Bursucului”.

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă despart de Dan. E unicul antrenor care mi-a dat încredere și speranțe pentru a ajunge la obiectivele dorite. El are contract până în 2024, dar are contract cât își dorește el.

Asta avem și noi în obiectiv următoarea perioadă să ne punem la masă să îi prelungim contractul. Sincer vrem să îi prelungim contractul încă cinci ani din 2024”, a declarat Neluțu Varga, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT