Sport

Dan Petrescu, reacție neașteptată după tragerea la sorți a grupelor Conference League: ”Voiam West Ham, eram disperat. M-am supărat că a căzut cu FCSB”. Video

CFR Cluj a avut noroc la tragerea la sorți a grupelor Conference League, dar Dan Petrescu este în continuare nemulțumit și spune că și-ar fi dorit să întâlnească West Ham.
27.08.2022 | 17:59
Dan Petrescu reactie neasteptata dupa tragerea la sorti a grupelor Conference League Voiam West Ham eram disperat Mam suparat ca a cazut cu FCSB Video
CFR Cluj a avut noroc la tragerea la sorți a grupelor Conference League, dar Dan Petrescu este în continuare nemulțumit și spune că și-ar fi dorit să întâlnească West Ham. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României va întâlni formațiile Slavia Praga, Sivasspor şi Ballkani, în timp ce FCSB va da peste trupa pregătite de David Moyes.

Dan Petrescu, nemulțumit de tragerea la sorți a grupelor Conference League

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța, Dan Petrescu a avut o reacție uluitoare când a vorbit de tragerea la sorți a grupelor Copnference League, considerând că CFR Cluj a dat peste adversari extrem de puternici.

ADVERTISEMENT

”Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham.

Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.

ADVERTISEMENT

Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte, foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!”, a declarat Petrescu.

Petrescu se plânge de ghinionul pe care îl are

Tehnicianul formației din Gruia a explicat că CFR Cluj ar fi fost avantajată de stilul de joc practicat de West Ham și s-a plâns de faptul că niciodată nu a avut noroc la tragerile la sorți.

ADVERTISEMENT

”Iar o să zică lumea că mă plâng, dar eu voiam West Ham, asta voiam. În cealaltă urnă vă spun cu cine voiam. Erau două echipe, una din Irlanda şi una din Scoţia. Pentru că mă întorceam tot în Anglia. Şi stilul lor mă avantaja pe mine mai mult. Dar niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi.

Norocul meu nu e la tragerile la sorţi. V-am zis ce vă doream. West Ham, Hearts… şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din 8 să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penalty-uri”, a conchis Petrescu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Slaviei Praga, Jindrich Trpisosky, consideră că CFR Cluj nu poate să îi surprindă, ținând cont că majoritatea jucătorilor din echipa de start nu au mai fost schimbați, la fel ca și antrenorul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT