ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu regretă că a plecat din China: “Nici acum n-am primit vreun ban!”

Dan Petrescu a plecat de la Târgu Mureş din cauza problemelor financiare şi a ajuns în China la un club care a început să arunce cu banii. A luat Cupa, dar o declaraţie făcută de antrenorul...
Autor: Irina Aldea | 05.10.2017 | 22:05
Dan Petrescu regretă că a plecat din China:

Dan Petrescu a plecat de la Târgu Mureş din cauza problemelor financiare şi a ajuns în China la un club care a început să arunce cu banii. A luat Cupa, dar o declaraţie făcută de antrenorul român nu le-a căzut prea bine finanţatorilor asiatici. Actualmente, Dan Petrescu e lider în România cu CFR. Viaţa i s-a schimbat complet în doar un an.

ADVERTISEMENT

La Jiangsu, Dan Petrescu a câştigat primul trofeu din istoria clubului, Cupa Chinei. A urmat o perioadă fierbinte pentru acţionariat care n-a stat o clipă pe gânduri şi a început să transfere fără să se consulte şi cu antrenorul. Mai întâi s-a supărat Petrescu, apoi oamenii cu banii din China. Românul recunoaşte – a fost o greşeală să plece şi să accepte oferta ruşilor de la Kuban. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Super Dan acuză: “Trebuia să rămân în China, clar!”

“Mi-a fost greu, dar după ce am câştigat cupa s-a schimbat acţionariatul. Au luat jucători fără să mă întrtebe. Am şi declarat – să dai 80 de milioane pe 2 jucători mi se pare greşit. De banii ăştia trebuia să luăm 10 jucători. Au luat pe Teixeira şi pe Ramires. S-au supărat pe mine că de ce am declarat aşa şi relaţia noastră a devenit mai rece, dar a la long am avut dreptate pentru că i-am lăsat pe 2 şi au terminat pe 2 anul ăla. Am avut ofertă foarte bună de la Kuban. Totuşi nici în momentul de faţă n-am primit vreun ban de la Krasnodar. Trebuia clar să rămân în China, dar jucătorii şi antrenorii mai fac şi greşeli”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a plecat din China pentru a reveni la Kuban Krasnodar, apoi a mers în Emiratele Arabe. Super Dan îşi reproşează plecarea de la Jiangsu. S-a certat cu şefii săi pentru că dădeau prea mulţi bani pe jucători. Petrescu ar fi vrut mai multe achiziţii, dar pe bani mai puţini. Românul a părăsit China pentru o nouă aventura la Krasnodar. Aici n-a încasat însă niciun ban.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!