Fotbal intern

Dan Petrescu, regretat de adversari: „Mi-ar fi plăcut să rămână”

08.06.2018 | 12:34
Dan Petrescu regretat de adversari Miar fi placut sa ramana
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a ales să plece în China după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj. Chiar dacă plecarea sa va slăbi cu siguranță echipa din Gruia, adversarii l-ar fi dorit în continuare pe „Bursuc” în Gruia.

„Mi-ar fi plăcut să rămână Dan Petrescu. Cred că era în avantajul nostru să rămână. După ce câștigi un titlu, e mai greu în al doilea an. E greu să-i mai motivezi pe jucători. O dată cu venirea unui nou antrenor va fi mai greu”, a spus președintele de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, la Pro X. De altfel, Dan Petrescu a vorbit la ultima conferință de presă despre relația cu adversarii la titlu și că așteaptă un ultim sms de la Gigi Becali: „Mă așteptam la mesaj, să îmi zică ”Bine ai plecat”, dar încă nu a venit. Poate m-au văzut în România și încă sunt speriați”, a comentat amuzat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Duckadam, despre schimbările de la FCSB

Duckadam este de părere că echipa nu a fost suficient de agresivă în sezonul precedent, motiv pentru care nu a câștigat campionatul: “Toata lumea merge ‘pe burtă’, e o perioadă mai liniștită în ceea ce privește transferurile. Cred că transferurile vor fi mai puține. De obicei, în iarnă echipele își dau seama de ce au nevoie și fac transferuri mai multe. Și anul acesta vor fi plecări, vreo 7-8. Se va pune baza pe acești tineri aduși de la Hagi. Și sigur, trebuie să facem 2-3 transferuri. Să mai aducem cel puțin un vârf și un fundaș central. Cred că Dică va încerca să schimbe sistemul pentru că întotdeauna Steaua a avut un joc ofensiv. Practic, îi sufoca pe adversari, punea presiune. Ceea ce nu s-a întamplat anul ăsta și am pierdut titlul”, a mai spus eroul de la Sevilla.

 

Tags: